Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Patrik Matthiesen i samarbejde med Acture Park

Diverse 
18/03/17 

Den sønderjyske Racerkører Patrik Matthiesen har indgået en aftale med ACTURE PARK der i det enkle går ud på at eksponere budskabet om en aktiv fritid.
18 årige Patrik der i den kommende sæson skal deltage i 24H Touring Car Endurance Series, hvor løbene afvikles som 24 timers Le Mans løbet, vil til arrangementer repræsentere ikke kun ACTURE PARK, men også den sport som han siden 6 års alderen har dyrket.
 

Patrik fortæller: Som helt lille dreng og senere teenager har jeg nydt stor gavn af Haderslev’s Kommune til gang til det brede udvalg af aktiviteter der findes i området, og specielt Gokart banen i Vojens.

Det glæder mig meget at jeg kan være med til at inspirere andre til at komme i gang med denne sport hvor så mange ting skal gå op i en højere enhed for at det lykkedes.


Patrik Matthiesen og Projektleder Birgitte Hjort Jaritz, ACTURE PARK

Som et synligt bevis på samarbejdet, kunne Patrik tidligere på ugen fremvise hans Kia Rio med både Dannebrog og ACTURE PARK logo, hvilket Projektleder Birgitte Hjort Jaritz fra ACTURE PARK var yderst tilfreds med.

www.ACTUREPARK.dk
www.PatrikMatthiesen.com

Lars Matthiesen


Læs mere om:
  • Patrik Matthiesen
  •