Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Molly Pettit: Bilsport på fuld tid – bag rattet og bag kamera

Supertourisme 
16/03/17 

Molly Pettit arbejder på fuld tid som reporter for WRC (World Rally Championship) og vælger for andet år i træk at kombinere dette med en racing indsats på højt niveau i Danmark. Sammen med WRC rejser Molly til 13 lande på 3 kontinenter i løbet 11 måneder. Nu tilføjer hun mindst seks løbsweekender og testdage i Frankrig, Danmark og Norge.
 

Det er 5. år i træk at Molly kører i den dansk topklasse, og det bliver anden sæson i klassen Danish Supertourisme Turbo (DST). Klassen har allerede 23 kørere bekræftet, og Molly Pettit stiller op som eneste norske kører. Det blev en meget positiv sæson sidste år, med flere top-10 placeringer og tider oppe mellem de allerbedste. Kalenderen i år passer ikke så godt som sidste år, i forhold til WRC, og Molly går glip af tre runder i det danske mesterskab. Til gengæld køres mesterskabsløbet på Rudskogen i juni i år, og derudover arbejdes der på at køre to ekstra weekender i Norge i løbet af sommeren.

"Noget af det mest spændende i år, er at jeg skal køre en fabriksny racerbil for et nyt dansk hold, Roed Performance. En helt ny bil betyder, at der er ingen slitage er på chassiset fra tidligere, og vi ved alt om bilen fra starten. Jeg skal fortsat køre Audi, men bilen ser mere brutal ud, og den nye V6-motor betyder endnu heftigere lyd."

I en alder af 32 år, lever Molly Pettit af motorsport. Kombinationen af ​​rollen som reporter i WRC og asfaltracing i Danmark og Norge, gør det muligt at leve udelukkende af motorsport. I WRC arbejder Molly meget tæt på kørere og teams som reporter, ikke kun i serviceområdet, men også i afslutningen af ​​de direkte udsendelser fra etaperne, der bliver set af tv-seere i over 100 lande.

"Jeg rejser rundt i verden og oplever meget, og bedst af alt, så kan jeg sige, at jeg gennemførte det. Jeg startede med interessen og besluttede for 10 år siden, at jeg skulle leve drømmen, og at min hobby skulle blive mit job. Dagene jeg tilbringer på arbejdet føles ikke som arbejde - det er bare sjovt og det er sådan det skal være! Jeg bliver aldrig træt af at tale om, se eller deltage i motorsport.

WRC sæson er godt i gang og Molly er netop kommet hjem fra 3. VM runde i Mexico. Testkørslerne før hendes racing sæson starter om 14 dage i Frankrig, og det første løb køres i weekenden 13.-14. maj i Danmark.

Molly Pettit


Læs mere om:
  • Molly Pettit
  • Ring Djursland
  • 14/05/17 - Ring Djursland - Supertourisme
  •