Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

12 Hours

VORTEX SAS ligger godt efter dagens træninger

12 Hours 
16/03/17 

VORTEX SAS har nu kørt dagens test/træninger på Circuit de Mugello, hvor i alt 53 teams/racere skal konkurrere om podiepladserne i de forskellige klasser.
VORTEX SAS har 2 biler med, en VORTEX 1.0 i A6 klassen og en GC10 V8 i SP2 klassen. Martin og Nanna Gøtsche kører i GC10 raceren sammen med Schweiziske Florian Revas.
 

De tre kørere har testet en helt masse igennem torsdagens træninger, og de ligger alle tre meget tæt på hinanden, så det tegner godt. De tre kørere har fået nogle fine træningstider og ligger på nuværende tidspunkt med den 2. bedste tid i klassen.

Den lidt større VORTEX 1.0 som ligger i A6 klassen med Lionel Amrouche, Cyril Calmon, Philippe Gruau og Arnaud Gomez som også kører nogle rigtig fine tider.

I løbet af torsdagen har racerne også skulle igennem en kontrol og godkendelse, og sidst på dagen er der team manager briefing og kørerbriefing.

Hele teamets opsætning virker til at være stærkt og kørersammensætningen optimal, så det bliver spændende at se hvad weekenden byder.

Vortex-TecKart
Steen Gøtsche


Læs mere om:
  • Martin Gøtsche
  • Nanna Gøtsche
  • Mugello
  • 18/03/17 - Mugello - 12 Hours
  •