Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Tilfredshed med de nye DTC-dæk fra Yokohama

DTC 
15/03/17 

DTC - Danish Thundersport Championship - Jan Magnussen har haft lejlighed til at prøve de nye 18-tommers racerdæk
Til den kommende sæson skifter man i MASCOT Danish Thundersport Championship til en større type dæk fra Yokohama. Hvor det hidtil har været 17 tommer dæk, man har anvendt, så bliver det fra denne sæson 18 tommer dæk, der sidder på racerbilerne, og de nye dæk er der flere kørere, som har haft lejlighed til at prøve.
 

En af dem er Jan Magnussen, der i sidste uge testede ikke bare de nye Yokohama-dæk, men også sin nye Chevrolet Camaro, på Adria-banen i Italien.


Jan Magnussen har testet både sin nye Camaro-racer og de nye Yokohama-dæk
(Foto: Morten Alstrup)

”De nye dæk opfører sig meget mere som dækkene på en GT-bil,” siger Jan Magnussen, der jo i halvdelen af sæsonen kører Chevrolet Corvette i netop GT-klassen.

”Der er lidt mere bid i de nye dæk, og de opfører sig mere som racerdæk, og der er en god holdbarhed. Adria har en ru asfalt, som burde være hård ved dækkene, men dækkene holdt fint. Vi har ikke haft de store problemer med bilen. Bilen bliver belastet lidt mere af det større bid, men det er noget, vi får styr på.”


DTC-dækkene fra Yokohama er i år vokset fra 17 til 18 tommer
(Foto: Morten Alstrup)

Første afdeling af MASCOT Danish Thundersport Championship køres den 23. april på FDM Jyllandsringen.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Jyllandsringen
  • 23/04/17 - Jyllandsringen - DTC
  •