Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon

Mads Andersen er klar til 2017 i SSC

Special Saloon 
15/03/17 

Den 19-årige nordjyde har fået tingene på plads i løbet af vinteren og melder nu klar til en ny udfordring, Special Saloon Car.
Da FDM Sport lukkede og slukkede, måtte Mads og far, Allan Andersen, ud at søge nye muligheder. Der var flere ting oppe at vende, men 24. december fandt de løsningen. Hans Henrik Pedersen som har ACI Motorsport kontaktede Allan om en mulighed, der ikke kunne siges nej til.
 

Han vil komme til at køre den Chevrolet Corvette C5 GT-1 som vi før har set netop Hans Henrik køre. Bilen har fået en venligere 6,4 liters V8 Chevrolet motor, som kommer til at trække meget mere tilgivende, og så med sekventiel gearkasse.

Mads kørte sidste år FDM Sport klassen, dette var en meget fornuftig sæson hvor der blev lært en masse ting, så nu tager nordjyden et stort skridt opad. Mads’ bil sidste år blev mere eller mindre kendt på dens flotte design og stil, og dette vil blive ført med videre til ACI Motorsport, som helt sikkert har et af de flotteste setup i dansk motorsport.

Det bliver endnu et læreår for Mads, eftersom bilen er meget større, har 5x så mange heste og bare er noget helt andet end en lille FDM Sport racer. Corvetten vil blive et flere-årigt projekt som vil give både Mads og bil massere af udvikling.

Mads’ kendskab til Hans Henrik stammer helt fra 12 års alderen hvor HHP kørte den sort/orange Marcos, og lige siden har det været lidt af en drøm at køre i SSC og især i en sort/orange bil.

Dette er en unik mulighed for Mads som kører.

Mads kan følges på de sociale medier via. disse links:
Mads Andersen Racesite
ACI Motorsports

Mads Andersen


Læs mere om:
  • Mads Andersen
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her