Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Nicolaj starter marts med at teste sæsonens biler

Diverse 
08/03/17 

Senere på måneden er der tre netværksmøder i MøllerMadsen Race Club.
For Nicolaj starter marts med en uges testdage af sæsonens biler. Det indebærer både test for Audi GT3 samt Porsche GT4-teamet, som han begge tidligere på året skrev kontrakt med.
 

Testugen indledes tirsdag og onsdag på Motorland Aragon omkring Zaragoza i Spanien, hvor der skal testes Dunlop-dæk med den nye Audi-teamkammerat Frank Stipler. Efter de tests skal han på under 12 timer fragtes 1.500 km til Misano (syd for Bologna), hvor han om torsdagen skal teste for Porsche GT4. Her skal der arbejdes på forbedringer i forlængelse af sæsonens første løb, som teamet ellers vandt i Australien.


(Foto: Stefan Wessel)

Når forbedringerne hos Porsche er på plads, skal han de samme 1.500 km tilbage til Motorland Aragon (Zaragoza) og teste med Audi igen om fredagen. Fredagen bliver speciel, da Nicolaj her har en hel dag alene i sin Audi.


(Foto: Nicolaj Møller Madsen Racing)

Selv siger Nicolaj om denne uges tests:
"Det er mange rejste kilometer for et par dage i bilerne, men jeg er samtidig rigtig taknemmelig for at få så mange timer bag hjelmen, før det virkelige går løs. Jeg skal ned og forbedre mig selv og teamet - så vi er bedst muligt klædt på, når sæsonen for alvor skydes igang."

Tre netværksmøder i MøllerMadsen Race Club
Når Nicolaj igen får dansk jord under fødderne, går turen rundt i landet, hvor alle tre netværksgrupper afholder årets første separate arrangementer.


(Foto: Nicolaj Møller Madsen Racing)

Herunder kan du læse mere om de enkelte arrangementer. Husk, at tilmelding er påkrævet i vores nye tilmeldingssystem.

Har du nogle spørgsmål angående deltagelse eller andet, kan du sende en mail til mollermadsenracing@gmail.com, hvor Mikkel vil være klar til at hjælpe.

Tirsdag 14. marts 2017 - Jylland:
Turen går til Porsche Center Jylland i Aarhus og dernæst på restauranten KöD med det jyske netværk. Her skal vi lære lidt om udvalgte Porsche-modeller, netværke samt nyde gode bøffer.


(Foto: Nicolaj Møller Madsen Racing)

Tirsdag 21. marts 2017 - Fyn:
Vi skal give hinanden baghjul i Odense Gokarthal. Der vil være tips og tricks fra den erfarne racerkører Nicolaj, som sender alle deltagere godt ud på banen i et spændende race. Under løbet vil der være mulighed for at gå i pølsevognen eller netværke med øvrige deltagere.


(Foto: Nicolaj Møller Madsen Racing)

Tirsdag 28. marts 2017 - Sjælland:
Vi skal duellere i Ballerup Gokart. Her skal vi ud og give den gas med et gokartrace, hvor Nicolaj vil give et par fif med på vejen. Når løbet startes, tændes pizzaovnen, og du vil have mulighed for at skabe nye og gode relationer enten over knasende pizzaer eller brændte dæk.

Nicolaj Møller Madsen Racing


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  •