Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Le Mans

Et stærkt team skal sikre Morten Dons' Le Mans debut

Le Mans 
07/03/17 

Le MansSiden 2012 har Morten Dons haft et klart defineret mål foran sig. Debut ved 24 timers løbet på Le Mans i 2017. Et ambitiøst projekt lanceret af den dengang 23-årige struerbo. De færreste havde dengang spået at den vestjyske racerkører i dag ville være mikrometer fra at realisere drømmen og målet om at stå på startlisten ved Le Mans.
 

Det er til gengæld virkeligheden for Morten Dons, der i dag er 28 år og for nylig underskrev kontrakt på endnu en sæson som kører i European Le Mans Series for det britiske team, RLR Msport. Målet om debut på Le Mans er så tæt på, at forberedelserne allerede er gået i gang. Af samme grund har Morten Dons valgt at styrke sit bagland med en stærk forretningsmæssig personlighed:


Per Eriksen er trådt ind i teamet bag Morten Dons i arbejdet for at sikre Le Mans-debut senere i år
- Jeg har i meget lang tid arbejdet målrettet på at debutere på Le Mans i år, og nu er jeg så tæt på at det hele går op i en højere enhed, at jeg har valgt at skrue op for indsatsen i de kommende måneder, fortæller Morten Dons, som har indgået samarbejde med Per Eriksen, der som Head of Operations vil styrke projektet med sine kompetencer inden for produktudvikling og markedsføring.

- Per har selv haft motorsporten helt tæt på i en årrække, og kombineret med hans store viden om dansk og international forretning samt hans velfunderede netværk, er han en stærk spiller at få med på holdet i den kommende tid, hvor jeg får ekstra travlt med at få alle løse ender til at nå sammen.

For at få en plads på et potentielt vinderteam ved det legendariske 24 timers-løb på Le Mans er det nemlig ikke nok bare at dukke op med styrthjelm og et stort talent. Der skal penge til, og mange af dem. Per Eriksen er fuld af tillid til at projektet vil nå i mål:

- Jeg har fulgt Morten og hans ambitiøse projekt på afstand i en længere periode, og jeg er imponeret over hvor langt han er nået i forhold til hvor lavt et budget, han reelt har haft at råde over. I min optik har han en unik kombination af talent, ydmyghed og viljestyrke, som gør det muligt for ham at nå sine mål. Samtidig har det vist sig at vi deler en lang række værdier på det personlige plan, så det var svært for mig ikke at sige ja til Morten, da han spurgte mig om jeg ville hjælpe med hans projekt.

- Min ambition for vores samarbejde er at bidrage med nytænkning og sparring, ligesom jeg håber at vi i baglandet kan løfte projektet til næste niveau, hvor Morten i større grad kan fokusere på det sportslige. Der er ingen tvivl om at talentet kan føre ham langt; nu gælder det om at tage forretningen bag til det næste niveau, så økonomien understøtter talentet. Allerede nu har vi gang i flere utroligt spændende, internationalt funderede projekter, som kan komme til at gøre Morten Dons til en sund og spirende forretning.

I forvejen har Morten Dons flere stærke personligheder i sit bagland, heriblandt den anerkendte danske motorsportscoach, Tommy Schröter, sponsorrådgiver Ole Skov samt presserådgiver Kim Gripping. Derudover har opbakningen været stærk fra flere lokale erhvervsfolk i Struer-området, ligesom flere medlemmer af erhvervsnetværket MD Business+ har vist sig at være loyale støtter af det ambitiøse Le Mans-projekt.

- Jeg har længe haft et stærkt team omkring mig, hvilket er nødvendigt når man driver noget som nok populært kunne kaldes for et ambitiøst iværksætterprojekt. Derfor betyder det også meget for mig at Per har valgt at træde til nu, hvor det reelt set kun er økonomi som er den sidste barriere mellem mig og Le Mans. Med kompetente mennesker omkring mig føler jeg mig sikker på at det bliver en realitet.

Morten Dons Racing
www.mortendons.com


Læs mere om:
  • Morten Dons
  • Le Mans
  • 18/06/17 - Le Mans - Le Mans
  •      ASETEK SIMSPORTS