Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Aquila Synergy Cup

Familiedyst på racerbanen

Aquila Synergy Cup 
06/03/17 

Aquila Synergy Cup Den nye Aquila Synergy Cup tiltrækker flere slags kørere end promotoren havde forventet, og nyeste konstellation er far og søn, der nu endegyldigt finder ud af hvem der er hurtigst!
 

Testkørslerne for potentielle kørere til den nye Aquila Synergy Cup er i fuld gang, og promotor Søren Glob er vældigt tilfreds med tilslutningen til den nye klasse, der er designet til at være Danmarks nye rugekasse for talenter, der skifter fra gokart til bilsporten.

Men der dukker hele tiden overraskelser op, som Cortina Racing, der er kendt fra historisk motorsport og for at have HKH Prins Joachim som prominent medlem. Men de er ikke de eneste der falder lidt udenfor skabelonen.

Nu melder en foretagsom far og en lige så foretagsom søn sig på banen - bogstaveligt talt: Faderen Preben Grundtvig har blandt andet kørt Special Saloon i Ferrari og undervejs har han også givet motorsportsinteressen videre til sin søn Mikkel, der efterhånden har kørt gokart i tre år.


Mikkel Grundtvig fik godt styr på sin Aquila Synergy under testen på Padborg Park. Det skal han også, for hans fader stiller også op i Aquila Synergy Cup!

Det var selvfølgelig 14-årige Mikkel Grundtvig, der var som skabt til at skifte til Aquila Synergy Cup, mens det er fader Preben, der står for overraskelsen: For han stiller op i sin egen bil for sit firma Dream Concept! .

"Vi ved jo begge to hvor vigtig talentudvikling er for motorsporten, og vi kunne ikke forestille os nogen bedre måde at støtte initiativet på end ved at stille op begge to", siger de to.

De stiller op for hver deres team, for ikke nok med at Mikkel skal debutere i bilsporten, så skal han også debutere som teamchef med foden under eget bord i teamet Apex Racing.

Promotor Søren Glob er glad for de to nye teams og tolker det således: "Vi har jo hele tiden designet serien efter at det skal være lærerigt, sjovt og nemt at deltage, herunder også økonomisk.

Den cocktail kan vi så konstatere appellerer ikke bare til de unge talenter, men også til de erfarne kørere - og det havde vi ærligt talt ikke set komme, men der er skam plads til flere biler på gridden endnu", griner promotoren.

Aquila Cars

Claus Ebberfeld
ViaRETRO.com