Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Stor udfordring venter på Rossel

Supertourisme 
14/02/17 

Kevin Rossel skal ikke alene forsøge at vise, at han hen over en hel sæson i DST er den hurtigste. Den unge østjyde tager nu det store spring ud på de europæiske baner og skal i 2017 også køre i en Porsche. Det er således den helt store udfordring, der venter på Rossel.
 

I 2016-sæsonen havde Rossel-familien eget team. Det er lukket ned, og i stedet bliver Kevin Rossel en del af Roed Performance fra Holstebro, der bliver et nyt og spændende bekendtskab i Danish Supertourisme.


(Foto: Motorsporten.dk)

Jens Roed er manden bag det nye racingteam, og han er indstillet på at møde op til sæsonen med to biler, hvor Kevin Rossel bliver førstekøreren.
Den anden kører kan blive norske Molly Pettit. Hun kan dog ikke køre hele DST-serien, og derfor er en kører som Nicolai Møller Madsen også inde i billedet i Roed Performance.

Kevin Rossel skal i 2017 ikke alene køre DST. Han debuterer også i den internationale serie Porsche GT 4. Peter Rossel, der som far er sønnens personlige rådgiver, er klar over, at Kevin Rossel får en travl sæson, men han ser også frem til et år i to biler.

- Kevin satser på at køre en fuld sæson i superklassen herhjemme, men der er en enkelt weekend, hvor de to klasser kolliderer. Kevin stiller så op dér, hvor han ligger bedst i den samlede stilling, forklarer Peter Rossel.

Han er begejstret for, at supertourisme-klassen i Danmark nu er så stærk, at kørerne også kan kvalificere sig til en international karriere.

- Det er Toms store fortjeneste, siger Peter Vogel med henvisning til Pedersen, der er manden bag DST og ejer af Padborg Park.
Kevin Rossel sluttede 2016-sæsonen med en fantomtid i sidste løb, og derfor er forventningerne til ham store i år i Danish Supertourisme, og nu skal han så også vise, at han kan køre hurtigt i en Porsche.

Danish Supertourisme
Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  •