Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Toptalent er tilbage i superklassen

Supertourisme 
14/02/17 

Mikkel Mac er blevet rangeret som ét af de helt store talenter i dansk motorsport, og i 2016 var det en drengedrøm, der gik i opfyldelse, da han fik sin debut i Le Mans. Nu vender den spinkle mand med det tunge tryk på speederen tilbage til de danske baner i den kommende sæson. Mikkel Mac er igen at finde i supertourisme-klassen.
 

- Jeg glæder mig til igen at køre race i Danmark, og jeg ser frem til at blive en del af et godt team, fortæller Mikkel Mac.


Mikkel Mac

Han bliver let at få øje på i 2017-sæsonen i Danish Supertourisme. Mikkel Mac bliver en del af det Team Roskilde Racing Center, der ellers lignede et afsluttet kapitel efter 2016-sæsonen. Bilerne kommer i et nyt design, men det er fortsat de orange fartdjævle, der stiller op.

Henrik Jansen var indblandet i flere dramatiske situationer, og han var nok den kører med den største reservedelsregning. Men han viste også, som sæsonen skred frem, at han kan være med blandt de forreste, og derfor giver han den nu fuld gas igen. Det sker sammen med Peter Christensen med Mikkel Mac i den tredje orange racer.

- Det var Henrik og Peter i samarbejde med Padborg Parks Tom Pedersen, der fik overbevist mig om, at jeg igen skal være med i DST. Jeg er på forhånd klar over, at der vil blive stillet store forventninger til mig. Så er det op til mig at vise, at jeg er hurtig nok til at køre nogle pokaler hjem.


De orange fartdjævle stiller op igen
(Foto: Motorsporten.dk)

Mikkel Mac er helt klar over, at han kommer i et skrapt selskab. Et selskab, der blandt andre tæller top-4 fra 2016-sæsonen, Michel Nykjær, Frederik Nymark, Jesper Egebart og Kevin Rossel.

- Det er jo alle kørere, som jeg kender. Jeg glæder mig helt vildt til igen at kæmpe med og mod dem.

Mikkel Mac, 24 år, bliver med stor sandsynlighed en berigelse for DST og en garant for et endnu bedre race i superklassen i dansk motorsport.

Danish Supertourisme
Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Mikkel Mac
  •