Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Lamborghini Super Trofeo

Patrik Matthiesen testede Lamborghini Hurracán i Barcelona

Lamborghini
Super Trofeo 

10/02/17 

Patrik Matthiesen fra Haderslev har indenfor den sidste uge været inviteret til den spanske Formel 1 bane, Circuit de Barcelona for sammen med det Tyske team Leipert Motorsport at teste i en Lamborghini Hurracán Super Trofeo Racer.
 

Patrik, der i løbet af vinteren har investeret i egen simulator, samt sammen med sin bror Markus fået et samarbejde op at stå med fysisk træner Søren Christensen, har sørget for at være velforberedt til både denne test men også den kommende sæson.

Leipert Motorsport, var også yderst forberedt og havde sammensat et test program minut for minut - her blev der vist tysk grundighed på højt plan.

Med kun 8-10 andre biler på Barcelona banen blev det til rigtig mange frie og gode omgange for sønderjyske Matthiesen. Tyskerne var imponerede over Patriks bremsefærdigheder som er udviklet gennem tusindevis af kilometer i den Britiske Formel 4 serie.


Patrik og Data ingeniøren Marc

Patrik fortæller:
Det er det vildeste bæst jeg nogensinde har kørt. Uagtet hvor hurtigt jeg kørte blev den bare ved med at accelerere. Jeg følte mig rigtig godt til rette i bilen og var hurtigt indenfor det rigtige sekund af hvor jeg burde ligge, og derefter blev mulighederne med hvorledes bilen kunne køres finpudset.

Hop med om bord, på en af Patriks omgange

Patrik fik efterfølgende en rigtig fin tilbagemelding fra Leipert Motorsport, og kan kun give det samme til dem.

Leipert Motorsport vil i 2017 deltage i både den Europæiske og Asiatiske Super Trofeo serie, samt i 24 timers Endurance Serien.


Patrik havde sin gode ven og motorsport-supporter, Mikkel Bild, med til Barcelona

www.PatrikMatthiesen.com


Læs mere om:
  • Patrik Matthiesen
  •