Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

DST kører skriver kontrakt med BMW GT3 team

Supertourisme 
04/02/17 

Sidste år besøgte han og hans coach Schubert Motorsport, som er den forlængede arm af BMW i motorsports verden. Efter en del snak og forhandling er en kontrakt nu på plads hos Schubert Motorsport og der skal køres test om kort tid.
 

Selv om Frederik Nymark deltager i Danish Supertourisme serien i år, kigger han stadig fremad. Sammen med sin coach Michael Outzen har han siden sidste efterår kigget på muligheder for at komme ud og køre i Europa.

Michael Outzen har tidligere kørt løb for Schubert Motorsport og det er hans gode kontakt til teamet, som nu giver en ny dansk mulighed.

Den 9. og 10. februar skal Frederik Nymark besøge teamet for at skrive kontrakt. Der vil også være en test hvor teamet vil teste dæk og have den unge Frederiks input på dæk typerne. Derudover skal Frederik køre to test senere i år.


Her er den BMW M6 GT3 Frederik skal køre.

Frederik Nymark vil blive en del af Schubert teamet og skal køre tre løb i år i teamets BMW M6 GT3. Teamet vil prøve at gøre Frederik klar til at køre 24 timers løb allerede i 2018.

”Det er en kæmpe mulighed for mig! Hvis jeg gør det godt, så er der mulighed for at jeg kan køre en del 24 timers løb inden for to år – måske endda Le Mans. Som sagt, det er en stor mulighed! ”

Der er ingen tvivl om at det har gavnet Frederik Nymark at få Michael Outzen med i Nymark Racing teamet. Frederik ser denne kontrakt som en mulighed for at kunne leve af at køre racerbil i fremtiden.

"Frederik er et produkt fra sidste år. De resultater vi fik sidste år, har lukket døren op. og det er det rigtige tidspunkt at Frederik kommer ind i teamet. Bilen blev i sin første sæson testet af BMW fabrikskørere og nu er bilen udviklet til kamp. Derfor er det et rigtigt tidspunkt at få Frederik polstret med mere erfaring "fortæller Michael Outzen."

Selv om Frederik har fået nye muligheder i 2017, har han stadig fuld fokus på DST serien. Sidste år var han tæt på og i år går han efter at vinde DST mesterskabet sammen med Nymark Racing.

Nymark Racing
nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Michael Outzen
  • Nymark Racing
  •      D4 Enterprise Solutions