Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Aquila Synergy Cup

au2parts bliver klassesponsor på Aquila Synergy Cup

Aquila Synergy Cup 
02/02/17 

Aquila Synergy Cup Danmarks nye racerserie med fokus på talentudvikling i dansk motorsport har fået en stærk sponsor med ombord: au2parts er en dansk kæde med danske rødder og dermed den perfekte partner for Aquila Synergy Cup, der kører i de danskkonstruerede og danskbyggede Aquila Synergy.
 

Promotor for Aquila Synergy Cup Søren R. Glob sætter pris på, at netop au2parts kom ind som hovedsponsor: ”au2parts er den største landsdækkende, danskejede grossistkæde med fokus på værksteder, og vi er glade for at så stærk og professionel aktør på markedet bakker op om den nye racerserie Aquila Synergy Cup”.


au2parts står også bag værkstedskæden autopartner, her i baggrunden bag et felt af Aquila Synergy-racere. Med sponsoratet af Aquila Synergy Cup kommer au2parts nu med i forgrunden!

Direktør for au2parts Niels Skak fortæller, at partnerskabet passer fint i forretningskonceptet for kæden: ”au2parts har længe aktivt brugt motorsporten som platform i vores markedsføring, og har også tidligere støttet unge under uddannelse til den tekniske side af motorsporten. Det er naturligt for os også at støtte dansk motorsports talentudvikling, og det er præcis målet med Aquila Synergy Cup”, forklarer han.

Helt konkret kommer samarbejdet til at betyde, at au2parts logo kommer til at pryde biler og materiale i serien.

Young Factory Racing

Claus Ebberfeld
ViaRETRO.com