Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Garanti for spændende og tæt race med Danish SuperTourisme ved Classic Race Aarhus

Supertourisme 
02/02/17 

Der bliver garanti for spændende og tæt race når de hurtige racere fra Danish SuperTourisme for første gang stiller op til Classic Race Aarhus i maj måned.
Den smukke bybane ved Marselisborg Slot inviterer til dramatisk race med de hurtige racere i Danish SuperTourisme (DST). Den populære klasse kom til Danmark for et par år siden efter stor succes i Frankrig.
 

- Mit mål med den her aftale er at skærpe Classic Race Aarhus sportslige profil og finde et nyt felt der vil give vores 40.000 gæster endnu mere aktion på asfalten, fortæller en begejstret direktør for Classic Race Aarhus, Mike Legarth.


(Foto: Ib Trebbien)

Danish SuperTourisme feltet er en blanding af unge fremadstormende talenter og stærke erfarne kørere og de leverede tæt racing i løbet af sæsonen 2016. Feltet består af ens konstruerede rørrammebiler monteret med glasfiberkarosserier, der minder om mindre udgaver af sportsvogne fra BMW, Mercedes og Audi. Bilerne er baghjulstrukne og er drevet af en 300 hestekræfters turbomotor. En potent racerbil med en vægt på 845 kilo.

- Selvfølgelig er vi meget glade for, at Supertourisme nu også bliver en del af det store motorsportsshow i Aarhus, jeg er sikker på, at bilerne nok skal give publikum noget rigtig fedt race, for de passer godt til en bybane, siger manden bag DST-serien, Tom Pedersen.


(Foto: Ib Trebbien)

Der deltager i alt 11 klasser til Classic Race Aarhus, der bliver afviklet d. 19.-21 maj. Langt de fleste er historiske klasser og byder blandt andet på Formel 1 racere og biler fra den voldsomt populære tyske DTM-klasse, som den så ud i 1980’erne og 90’erne.

- Vi elsker jo at køre race med klassiske sportsvogne, og med en moderne klasse som den her kan vi supplere med rå race. Det passer godt til vores ønske om at fortælle hele bilens historie fra de klassiske racere til nye moderne racerbiler, fortæller direktør for Classic Race Aarhus, Mike Legarth.

Classic Race Aarhus


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 21/05/17 - Mindeparken (Gadeløb) - Supertourisme
  •