Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Super Cup

Mikkel O. Pedersen indleder samarbejde

Porsche
Super
Cup 

01/02/17 

- med Tom Kristensen tidligere træner
Den unge lokale racerkører, Mikkel O. Pedersen fra Struer, der sidste år deltog i Porsche SuperCup, er allerede nu i gang med planlægningen af den kommende sæson.
- Jeg har allerede flere kort på hånden for den kommende sæson – og pt arbejder jeg primært med at skaffe sponsorer, for at sikre muligheden for igen at deltage i internationalt motorsport på højeste plan.
 

Sidste år deltog Mikkel O. Pedersen i klassen, der kører som opvarmning for selveste Formel 1-feltet – og kørte i den forbindelse bl.a. løb i Monaco. Her var Mikkel således på banen sammen med resten af Porsche SuperCup forud for det legendariske Formel 1-løb i det lille fyrstendømme.


Rasmus Lyngholm og Mikkel O. Pedersen
(Foto: Mikkel O. Pedersen Racing)

2017 bliver større
Ambitionerne for 2017 er endnu større. Som led i optakten til sæsonen har Mikkel derfor netop indledt et spændende samarbejde med Tom Kristensen tidligere træner og fysioterapeut, Rasmus Lynglund fra Skagen.

- Hele min karriere er blevet til gennem et tæt samarbejde med dedikerede sponsorer, som har hjulpet mig med økonomi og praktik, for at kunne få tingene til at lykkes.

Træner på højt niveau
Rasmus Lynglund, der er triatlet, har en solid træneruddannelse bag sig - og har tidligere været ansat på Club La Santa, hvor han har fungeret som træner og coach for en række kendte sportsfolk. Og det var netop her, at samarbejdet med den 9-dobbelte Le Mans-vinder blev indledt.

- Både Tom Kristensen og jeg er nordjyder - og vi har begge relationer til Skagen, fortæller Rasmus Lynglund.

- Forud for et par af Toms seneste sejre i Le Mans var jeg involveret i hans forberedelser til løbet. Her stod programmet primært på intens løbe- og cykeltræning sammen – og i 2013 endte det som bekendt med den sejr, der skulle vise sig, at blive den sidste af ni Le Mans sejre.

Stort potentiale
Den unge struerbo Mikkel O. Pedersen er på nuværende tidspunkt et andet sted i sin karriere, hvor de største oplevelser og resultater ligger forude – Trods at han som 19-årig drønede rundt i Monacos gader, og drillede de store navne indenfor motorsporten – I en af verdens hårdeste motorsports klasser. Men kost, træning og fysisk styrke er altafgørende når det gælder motorsport på højt niveau – og derfor ser Mikkel et stort potentiale i samarbejdet med Rasmus Lynglund.

- Når jeg sidder i bilen er min fysiske tilstand altafgørende. Mine modstandere er alle 100% fit for fight - og det er marginalerne der tæller. Derfor tillægger jeg det enorm stor værdi og betydning, at samarbejdet med Rasmus Lynglund er kommet i stand.


Mikkel O. Pedersen i Monacos snævre gader
(Foto: Mikkel O. Pedersen Racing)

Drømmen lever videre om et fabrikssæde
Med det nye træner-samarbejde tager Mikkel O. Pedersen endnu et skridt mod sit store mål om en dag at kunne deltage for Porsche Motorsport på Le Mans. Og da både resultater og tilgang er på plads, er den sidste store udfordring økonomien, der stiller store krav, hvis man gerne vil være med på øverste niveau i langdistance løb.

Mikkel O. Pedersen - Racing


Læs mere om:
  • Mikkel O. Pedersen
  •