Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Sportscar racing

Ung Fynsk Racerkører til Australien for sit Porsche Team

Sportscar racing 
30/01/17 

Nu starter 2017 sæsonen for det unge racertalent fra Nordfyn. Nicolaj Møller Madsen kunne for ganske nyligt præsentere en flot aftale med Porsche-teamet, Prosport Performance, og skal nu down under.
Kursen er sat mod Sidney, Australien, hvor han skal deltage i det meget prestigefyldte 12 timers løb på racerbanen Bathurst.
 

Dette 12 timers løb er sammen med 24 timers løbet, Daytona, en af racersæsonens store åbningsløb. Løbet rummer 65 biler fra start og byder på både GT3 og GT4 biler.

Bathrust er en af de mest krævende racerbaner og kendetegnes af de høje tekniske krav, såvel som enorme højdeforskelle. Det er hidtil et af de største løb, som Nicolaj kan skrive på sit løbs cv i racerkarrieren.
Nicolaj skal dele bilen med hans team-kammerat fra GT4, Jorg Viebahn, hvilket betyder, at deres team-arbejde kun kan blive endnu stærkere, når sæsonen for alvor skydes i gang.

Selv udtaler Nicolaj:
” Jeg glæder mig helt vildt! Det er en kæmpe chance – og det er skønt at kunne starte løbssæsonen allerede efter 1 måned inde i 2017. Ligesom med alle andre aspekter af 2017 sæsonen, er vi allerede 2 måneder foran, hvilket giver en dejlig ro og glæde, så jeg kan fokusere på at blive en bedre racerkører.”

Nicolaj Møller Madsen Racing


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  • Bathurst
  •      ASETEK SIMSPORTS