Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Aquila Synergy Cup

Test racerbil til ny talentserie den 11. februar!

Aquila Synergy Cup 
29/01/17 

Aquila Synergy Cup Dansk banesports nye talentserie, Aquila Synergy Cup, er designet til at lette overgangen fra gokart til banesport - og i det hele taget at gøre det nemt at køre banesport.
Helt i tråd med den filosofi er det også let at komme til at teste racerbilerne i serien: Lørdag 11/2 kl. 10-16 kan man nemlig testkøre en Aquila Synergy på Padborg Park, og det kræver hverken licens eller kørerudstyr.
 

Aquila Synergy Cup lægger også vægt at gøre motorsport økonomisk tilgængelig for flest mulige, og også det honorerer testen: Prisen er 100 kroner per omgang (minimum 10 omgange), og pengene refunderes hvis deltagerne inden sæsonstarten i april køber en bil eller tilmelder sig Aquila Synergy Cup hos Young Factory Racing.

Tilmelding sker også ganske enkelt - nemlig med en telefonopringning til promotor Søren R. Glob på +45 2223 4188 .

Claus Ebberfeld
ViaRETRO.com