Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Monte-Carlo Historique

Hansen og Brodersen kørte sig helt til tops i det 20. Rally Monte Carlo Historique

Rally Monte-Carlo
Historique 

29/01/17 

Det 3. døgn i det 20. Rally Monte Carlo Historique, startede i Bad Homburg nær Frankfurt fredag eftermiddag. Med mere end 1.100 kilometers kørsel fra Bad Homburg i Tyskland, til Monaco, har deltagerne tilbragt det seneste døgn i bilen.
 

De har lørdag eftermiddag kørt de sidste kilometer på tilkørselsetapen, og er her til aften kommet i mål på havnen i Monaco, efter at de kørte løbets første specialstrækning ved Entrevaux, ca.150 km nord for Monaco.


Toni Hansen, Horsens og Per Brodersen, Lem Stationsby kører over målrampen i Monaco lørdag aften, og kan gå til ro med en foreløbig 7. plads i bagagen.
(Foto: Viggo Johansen)

Efter den første specialstrækning, har Toni Hansen, Horsens og Per Brodersen, Lem Stationsby indtaget en generel 7. plads, og ligger dermed først af de danske deltagere, som startede i Nærum torsdag den 26. januar. De danske kørere, med start i Nærum, ligger på følgende placeringer efter første specialstrækning:

Nr. 7 – start nr. 173 Toni Hansen – Per Brodersen – 50 strafpoint
Nr. 34 - start nr. 96 Jens Gandrup Jørgensen – Kristian Flensbak Jørgensen – 80 strafpoint
Nr. 68 – start nr. 20 Lars Bækkelund – Jan Østergaard 110 strafpoint.
Nr. 92 – start nr. 303 Lars Hindsgaul – Arne Pagh med 140 strafpoint.
Nr. 106 – start nr. 192 Peter Karlsen – Erik Rasmussen med 150 strafpoint
Nr. 171 – start nr. 301 Kenneth Simonsen – Otto Kristensen med 280 strafpoint


Far og Søn, Jens Gandrup Jørgensen, Odense og Kristian Flensbak Jørgensen, Aarhus runder et af de snævre sving på de franske bjergveje
(Foto: Viggo Johansen)

Resultaterne lover godt for de kommende dage. Alle de danske deltagere er kommet godt igennem de første døgns strabadser, og er nu opsatte på at køre top- resultater hjem i de kommende tre døgn.
Lørdag aften har de brugt lidt tid på at forberede søndagens etape, som køres fra Monaco til Valence. Det er en tur på knapt 500 km, hvoraf der er 4 specialstrækninger på sammenlagt ca. 120 km, hvor den planlagte gennemsnitshastighed skal holdes konstant, for at undgå strafpoint.


Lars Bækkelund og Jan Østergaard kom ind som nr. 68 på dagens etape. Det er ikke mange point der skiller de første 100 biler
(Foto: Viggo Johansen)

Efter 36 timer i bilerne, har deltagerne nu indtaget deres hotelværelser. De har brug for timers søvn, inden de tidligt søndag morgen sætter kursen mod Valence. Første bil starter fra havnen i Monaco kl. 6.00 søndag morgen, og forventes i mål i Valence kl. 16.00.


Lars Hindsgaul, Assens og Arne Pagh, Middelfart havde først på dagen problemer med bilen, som ikke ville slippe gassen. Med hjælp fra de øvrige teams, blev problemet løst, og de kunne køre sig i mål som nummer 92
(Foto: Viggo Johansen)

Atter en hård dag på de små franske bjergveje vil da være tilbagelagt, forhåbentlig med flere gode placeringer til de danske deltagere.


Peter Karlsen, Holbæk og Erik Rasmussen, Ry, havde en god dag på de franske veje. Humøret er højt, og det skal nok ende med et godt resultat.
(Foto: Viggo Johansen)

Viggo Johansen
rallypics.dk


Læs mere om:
  • Monaco
  • 01/02/17 - Monaco - Rally Monte-Carlo Historique
  •  
     

    Rally Monte-Carlo Historique nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: