Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

Classic Race Aarhus efterlyser brudepar til årets store massebryllup ved Marselisborg Slot

Classic Race
Aarhus 

27/01/17 

Den får ikke for lidt, når Classic Race Aarhus i 2017 tilbyder 10 giftelystne par at blive smedet sammen under årets racefestival.
For foden af Marselisborg Slot omgivet af smukke, klassiske biler fra en tid, hvor kvalitet og luksus var en selvfølge, tilbyder Nordeuropas bedste racefestival en helt særlig ramme om et romantisk og smukt bryllup. Champagne, hvide duge og muligheden for at kysse sin udkårne foran tusinder af publikummer med udsigt til Marselisborg Slot og den smukke kyst langs Strandvejen i Aarhus.
 

- Jeg tror ikke man finder en meget smukkere ramme om sit bryllup end i Mindeparken midt under Nordeuropas bedste racefestival. Det bliver en fantastisk flot oplevelse, uanset om man er interesseret i klassisk motorsport eller ej, lyder det fra racefestivalens direktør, Mike Legarth.


Ved Classic Race Aarhus i 2016 blev ti par gift i Mindeparken for foden af Marselisborg Slot
(Foto: Vildmedfoto.dk)

Sidste år blev 10 brudepar viet i helt unikke rammer under Classic Race Aarhus, og Classic Race Aarhus har valgt at gentage succesen i 2017. Det bliver en helt særlig og meget smuk oplevelse for alle medvirkende, men især for brudeparrene, som vil få en dag, de aldrig glemmer.

Selve vielsen bliver foretaget af kulturrådmanden i Aarhus i Mindeparken. Her vil der være dækket op med blomsterranker, hvide duge, kølig champagne og rød løber til brudeparret, deres to vidner samt gæster. Der vil være mulighed for et flot bryllupsbillede foretaget af en af byens førende bryllupsfotografer. Herefter vil parrene få mulighed for at blive kørt rundt i Mindeparken i nogle af vores smukke, klassiske biler.

For at gøre oplevelsen helt særlig, og sikre at kvaliteten er i topklasse, har Classic Race Aarhus valgt at begrænse ceremonien til de første 10 par, som melder sig til.


(Foto: Classic Race Aarhus)

Læs mere om bryllup på craa.dk/projekt/bryllup

Classic Race Aarhus


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 21/05/17 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  •