Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

SportsCar Championship

Michael Christensen jagter succes på Daytona

SportsCar
Championship 

27/01/17 

I weekenden tager Michael Christensen hul på den amerikanske motorsportssæson, når den 55’ende udgave af 24-timers løbet på Daytona køres på den ikoniske racerbane i Florida, USA.
Porsches danske fabrikskører er i 2017-sæsonen blevet genvalgt til en fuld sæson i verdensmesterskabsserien (FIA WEC), men Porsche har udlånt danskeren til et Amerikansk Porsche-team, som stiller op i GT D-klassen til sæsonpræmieren på Daytona i det amerikanske IMSA WeatherTech SportsCar Championship.
 

”Jeg glæder mig enormt til igen at køre racerløb. 24 timer på Daytona er et utroligt hårdt racerløb, hvor der fysisk kræves mere af kørerne, end det er tilfældet på Le Mans,” lyder det fra Michael Christensen.


(Foto: Porsche Media)

”Racerbanen, der er en kombineret oval og traditionel bane, er en udfordring, og med over 50 biler i det store felt, er der mange nærkampe, og det gælder om at være opmærksom hele tiden,” fortæller Michael Christensen, som forudser et meget tæt og vanvittig spændende racerløb.

Alene i GT D-klassen, hvor hans Porsche med startnummer 28 fra Alegra Motorsport er tilmeldt, tæller startlisten imponerende 27 konkurrenter fra mærker som Lamborghini, Lexus, Ferrari, Audi, Aston Martin og Mercedes.


(Foto: Porsche Media)

”Det er altid svært at vurdere styrkeforholdene inden det første løb, men jeg forventer det bliver et meget tæt racerløb fra start til slut. Vi testede vores Porsche 911 GT3 R på Daytona den første weekend i januar, og her kørte vi konkurrencedygtige tider, men konkurrenterne ser uhyggelig stærke ud. Det bliver svært, for alle i feltet har potentialet til at være med helt fremme, når pokalerne skal fordeles,” slutter han.

Michael Christensen er langt fra den eneste dansker til start på Daytona. I klassen GT LM stiller Jan Magnussen op for Corvette Racing, mens den danske Ferrari-kvinde og forsvarende klassemester Christina Nielsen igen er til start for Ferrari i GT D. Dertil får Marco Sørensen debut på Daytona i en fabriksanmeldt Aston Martin.

www.michaelkchristensen.com


Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Daytona
  • 29/01/17 - Daytona - SportsCar Championship
  •      ASETEK SIMSPORTS