Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

24H Series

Flot tredje plads til Steffan Jusjong og Team Sally Racing

24H Series 
24/01/17 

Mekanikeren fra Struer kom hjem med gyldent metal fra de Forenede Arabiske Emirater.
Som forudset, kunne den gamle Clio slet ikke være med turbobilerne på en enkelt omgang, og manglede til tider 10 sekunder per omgang.
Men efter sikker kørsel, og næsten forskånet for uheld lykkedes det at komme igennem det lange løb.
 

”Da dagen blev til nat, havde vi det første uheld. Det skete da en Porsche, på vej ud af pit tabte bagenden, og kørte direkte ind i siden på min teamkollega. Det kostede heldigvis kun 3 minutter i pitten, takket være de meget dygtige og erfarne mekanikere hos Sally Racing” udtaler Steffan Jusjong.

Resten af natten var der kamp om 2 pladsen, lige indtil det blev morgen og der skete endnu et sammenstød. Denne gang var det Struerdrengen der sad i bilen. ”Når man kører i en ”langsom” bil, er det vigtigt at man selv kører sit eget løb. Og desværre var der en Mercedes SLS GT3 der ikke helt kunne finde ud af dette. De mangler simpelthen respekt for de langsommere racerbiler. Jeg blev skubbet rundt, direkte ind i autoværnet”. Bilen kom igen i pit, denne gang til et længere pitstop da hele forenden skulle skiftes.

”Og igen var Sally Racing effektive . Efter 28 minutter kunne bilen igen rulle ud på banen, men anden pladsen var desværre væk”

Men heldigvis kunne bil nummer 52 kører over målstregen til tredje pladsen og dermed bronze.

Næste gang Steffan Jusjong forventes i aktion er til en afdeling i Touringcar serien på Silverstone.


/ Jusjong Racing / Jan Olesen


Læs mere om:
  • Steffan Jusjong
  • Dubai
  • 14/01/17 - Dubai - 24H Series
  •      ASETEK SIMSPORTS