Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Aquila Synergy Cup

Aquila Synergy Cup tilbyder fri træning hele året for 10.000 kroner

Aquila Synergy Cup 
17/01/17 

Aquila Synergy Cup Danmarks nyeste racerserie fokuserer på udvikling af deltagernes talenter og en væsentlig del af den udvikling kommer af praktisk kørertræning. Ved offentliggørelsen af serien i sidste uge forlød det at Aquila Synergy Cup ville sætte nye standarder på området i dansk motorsport, og med et tilbud om 10.000 for fri træning en hel sæson lader det til at holde stik.
 

Promotor Søren Glob mener at træningen bliver en af seriens helt store fordele frem for anden motorsport på dansk jord:
”For det første får ”Arrive and Drive”-kørerne i deres pakke allerede tre træningsdage med i prisen på 142.000 kroner. For det andet så har vi lagt stor vægt på, at deltagerne i serien skal kunne købe yderligere træning til rimelige priser og til bare 10.000 kroner for en hel sæson mener vi i al beskedenhed, at det er lykkedes over al forventning”.


Masser af kørsel med masser af biler er alfa og omega for enhver racerkører, der vil være hurtigere

Promotoren, der også driver fabriksteamet Young Factory Racing, er overbevist om, at det tilbud nok skal tiltrække spændende nye talenter i dansk banesport – og ikke mindst give dem de allerbedste muligheder for at udvikle sig.
”Det er klart at der er mange aspekter i at lade et talent udfolde sig, men alfa og omega er og bliver træning. Og i Aquila Synergy Cup kan man simpelthen få al den træning som mange unge kørere har drømt om”.

Træningerne er åbne både før, under og efter sæsonen, og foregår onsdage på Padborg Park. Tilbuddet er åbent for kørere, der kører 2017-sæsonen i Aquila Synergy Cup, og har vist sig så attraktivt, at det også rækker udover landets grænser:
”Ja, lidt til vores overraskelse har vi interesserede kartkørere fra England, der har indset styrken i Aquila Synergy Cup-konceptet, og vi forhandler netop nu om ”Arrive-and-Drive”-pladser til udenlandske deltagere”, bekræfter Søren Glob.

Yderligere oplysninger:
Young Factory Racing
Direktør Søren Rousing Glob (Promotor)
(+45) 22 23 41 88
srg@youngfactoryracing.dk

Young Factory Racing

Claus Ebberfeld
ViaRETRO.com


Læs mere om:
  • Ny fødeklasse i dansk motorsport: Aquila Synergy Cup starter i 2017
  •