Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Nye udfordringer til Madbull Racing

DTC 
15/01/17 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDet bliver en helt ny verden der åbner sig for Kim Lund Johansen og mekanikerne i Madbull Racing.
Når starten går i sæson 2017 vil det nemlig ikke længere være i Yokohama SuperCup for teamets vedkommende.
 

Efter 2 succesfulde sæsoner rykker teamet nu til DTC.

”Vi har vundet og forsvaret mesterskabet i Yokohama SuperCup, og både sponsorer og mekanikerne ville gerne prøve kræfter med noget nyt.” fortæller Kim Lund Johansen.


Kim Lund Johansen skifter sin SEAT ud med en DTC racer
(Foto: Madbull Racing)

”Det bliver et 2-årigt projekt, og vi har tænkt os at gå ydmygt til opgaven. Først og fremmest skal vi lære bilen at kende. Min erfaring med baghjulstræk begrænser sig til 12 sæsoner i roadracing og en gammel Toyota HiAce, så vi starter med et blankt stykke papir.”

Med syv danmarksmesterskaber i rygsækken indenfor blot 10 år er det således en erfaren herre som nu byder sig ind i DTC-feltet.

Det bliver dog ikke første gang der skal prøves kræfter med DTC. I 2008 endte sæsonen brat i et uheld på Sturup Raceway, hvor bilen endte med hjulene i vejret.

”Det blev en dyr affære. Bilen blev afskrevet til nul på et splitsekund. Heldigvis ser DTC-formatet helt anderledes ud i dag, end dengang hvor vi kørte med WTCC biler” slutter Kim Lund, som tydeligvis glæder sig til at få flere hestekræfter under motorhjelmen.

Teamet vil dog fortsat være repræsenteret i Yokohama SuperCup, da Tino Vang Jørgensen igen i år vil være en del af Madbull Racing.

Madbull Racing


Læs mere om:
  • Kim Lund Johansen
  • Madbull Racing
  •