Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Jesper Bisted: ”Det bliver spændende med en ny rallybil”

DM Rally 
13/01/17 

2017-sæsonen kommer til at byde på masser af nye, spændende oplevelser for Jesper Bisted. Efter i fem år at have deltaget med en Suzuki Swift Super 1600 har rallykøreren fra Oens ved Horsens valgt at sadle om til den kommende sæson.
 

”Umiddelbart efter nytår var jeg i Ungarn for at hente min nye rallybil,” fortæller Jesper Bisted, ”og nu skal jeg prøve noget, jeg aldrig nogensinde har prøvet før. Jeg skal nemlig køre med firhjulstræk!”

Den nye rallybil er en Ford Fiesta i såkaldt Super 2000-trim, og den vil derfor høre til blandt de hurtigste og mest effektfulde rallybiler på de hjemlige hastighedsprøver. Bilen har op imod 300 hestekræfter, som overføres til asfalten ved hjælp af firhjulstrækket.

”Bilen har vundet flere mesterskaber i Ungarn, og den står i virkelig flot stand. Den forrige ejer har haft en mekaniker ansat til udelukkende at servicere den i samarbejde med britiske M-Sport, som i sin tid har bygget den, og den har fået alle de opdateringer, som er blevet udviklet til modellen,” siger Jesper Bisted.

”Bilen står helt løbsklar, og det er helt mærkeligt at hente en rallybil, som er løbsklar og ikke skal skilles ad, men hvor jeg bare skal beslutte mig for, hvordan farverne skal være, og hvor logerne skal placeres. Det bliver spændende med en ny rallybil.”

Bisted Motorsport


Læs mere om:
  • Jesper Bisted
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: