Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Porsche 944 baneracer

Job & handel 
11/01/17 

 
 
 

Porsche 944 årg. 1984, opbygget som banebil af en svensker, karrosseriet er i den forbindelse helt afmonteret og renset helt for undervognsmasse, der er monteret bur, hvorefter hele den rå karrosse er larkeret.

Front,forskærme, døre og motorhjelm er byggert i gladsfiber.
Alle undervogns komponenter stål/alu komponenter er glasblæst og pulverlakeret, alle gummig bøsninger er udskiftet med nylon bøsninger. Der er monteret en GAZ coil over skrue undervogn.

Egenvægten er reduceret fra de originale 1180 kg til ca. 940 kg, det køre rigtigt fint med 163 originale HK.

Motoren er original, dog er balanceakslerne afmonteret, og ved samme lejlighed er blev motoren adskilt og har fået nye pakninger, diverse dele gladsblæst og pulverlarkeret. Der er monteret lille racer generator og MC batteri, som bilen nu starter fint på!

Kabinen har udover Bur et racer sæde OMP med 5-punkts sele samt OMP rat!

Fejl og mangler: forkofangeren har et par skader som skal slibes cotes/males. Gearkassen lækker lidt ved bundproppen, pga lille revne i huset, skulle nok at den koniske prop har været overspændt! Ekstra gearkasse medfølger.

Link til beskrivelsen af ombygningen: http://rejsa.nu/forum/viewtopic.php?t=25556

Pris: 105.000,-

Kontakt:
Jesper
Mobil - 23654179

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.