Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

24H Series

2 x Dansk til start i Porsche klassen i 24H Dubai

24H Series 
11/01/17 

I årets første store styrkeprøve indenfor Endurance løb, som starter på fredag i Dubai og køres på den 5.399 meter lange bane over 24 timer, har Danmark to racerkører til start i Porsche klassen.
 

Anders Fjordbach stiller op for det Tyske team Black Falcon, som han også kørte for i sidste års udgave, hvor han sluttede på en 3.plads.
”Det skal gøres bedre i år,” siger Anders Fjordbach.

Den anden danske kører til start i Porsche klassen er René Ogrocki, som igen skal køre for det Tyske team HRT Performance og som sidste år deltog i klassen, hvor han sluttede på en lidt skuffende 9. plads efter at være blevet ramt af en Ferrari tidligt om morgenen, og måtte i pit i 55 min. før de kunne fortsætte.

”I 2016 var jeg med til at vinde Team mesterskabet for HRT Performance. Teamet har fået en masse viden fra sidste års løb og vi tror på en podieplads,” udtaler René Ogrocki.


René Ogrocki er klar til 24H Dubai

Første officielle test og kvalifikation er på torsdag. Selve løbet kan følges live på fredag, på www.24hseries.com.

HRT Press


Læs mere om:
  • Dubai
  • 14/01/17 - Dubai - 24H Series
  •      ASETEK SIMSPORTS