Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Gokart trailer

Job & handel 
09/01/17 

 
 
 

Gokart trailer

Fin gokart trailer med alt i udstyr.
Plads til både gokart og sovepladser.

Vægttavle:
T 1400
L 725

Dør i siden. 2 døre i bag. 230V stik installeret. Værktøjsbord + reoler. Dæk holder. Holder til pitvogn. Indvendig lys. Kompressor + luftslange under vognen. Lofts vindue der kan åbnes og med 2 gardiner og myggenet. Den er isoleret og med varme. Madrasser købt i 2016. Låge ind til karten, hvor der også kan sove en person.
Alufælge der er på billedet følger ikke med, men der er andre med.

Pris: 25.500 kr.

Ring eller skriv på 21213063


 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.