Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

We'll be back!!

Supertourisme 
08/01/17 

Dårligt nok har Team Roskilde Racing Center, med Henrik Jansen i spidsen, afhændet teamets 2 super fede Super Tourisme Racere før end abstinenserne viser sig.
Deltagelse i Danish Supertourisme Turbo siden starten af 2015 har givet så mange gode oplevelser på de danske og udenlandske racerbaner, at det nærmest ikke er til at overskue kun at skulle overvære løbene i 2017 fra tilskuerpladserne.
 

Når det samtidig tyder på, at sæson 2017 bliver med rekord stor deltagelse og med rigtig mange gode racerkørere, må Team Roskilde Racing Center selvfølgelig være med på banen igen. Roskilde er jo som bekendt "Home of Danish Motorsport".


(Foto: TAQ Design)

Der er bestilt to nye Super Tourisme Racere og Roskilde Racing Center har fået TAQ Design til at lave et spændende nyt look, så teamets racere også i 2017 bliver blandt de fedeste.


(Foto: Roskilde Racing)

Roskilde køreren Henrik Jansen deltager som Gentleman kører igen i år, men har ingen planer om, at lade de unge talentfulde racerkørere smutte forbi uden kamp.

Racerkøreren til Team Roskilde Racing Centers anden bil er fundet, men det kort holder vi for os selv lidt endnu.

Følg også teamet her

Team Roskilde Racing Center