Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Trafik

Betyder størrelsen virkelig noget?

Trafik 
07/01/17 

Den nye Ford Edge er spækket med teknologier der gør den nem at køre. Ford inviterede en nervøs bilist ud på en prøvetur.
Den nye Edge, som er Fords nyeste skud på stammen blandt SUV’er, er en ordentlig moppedreng. Den er til gengæld fyldt med teknologi, der gør den nem at køre.
 

Ford inviterede Jemma Lunniss, en nervøs bilist på blot 125 cm. ud på en prøvetur i Fords største bil. Jemma, der til daglig er blomsterarrangør, ville normalt undgå trange parkeringssituationer eller besværlige ruter gennem byen i sin daglige kørsel, men se her hvordan hun klarede at køre den store bil gennem Londons trafik:

Den nye Ford Edge er det tredje kapitel i udvidelsen af Fords SUV-modelprogram i Europa, med Ford Kuga og Ford EcoSport i spidsen.

Teknologien der hjalp den nervøse bilist, Jemma, og som er tilgængelig i den nye Edge er mange. Ford Edge fåes blandt andet med parkeringsfeatures, heriblandt Perpendicular Parking, Park-Out Assist og Side Parking Aid. De hjælper hver især med at parkere bilen, både i parallel- og båseparkering. Af sikkerhedsudstyr findes Cross Traffic Alert, Pre-Collision Assist with Pedestrian Detection og Front Wide-View Camera. Disse features hjælper føreren med at opfange og se ting, der kan være usynlige for det blotte øje, eller som gemmer sig i en blind vinkel. Også lygteteknologi kan fåes til den nye Edge, her ses Fords Adaptive Front Lightning System, som er et system der lader lygterne følge bilens bevægelser og Glare-Free Highbeam, som er et system der gør det muligt at køre i mørke uden at blænde modkørende, men samtidig oplyser andre områder.

Komfortteknologi som Hands-Free Tailgate der gør, at du kan åbne bagklappen på bilen, ved blot at indføre foden under bagkofangeren og Fords nye SYNC 3 findes også på den nye Edge.

Ford Motor Company