Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

24H Series

Team Sally Racing til start i 24H Dubai

24H Series 
06/01/17 

Team Sally Racing rejser i den kommende weekend til Dubai for at deltage i det populære 24 timers løb som afholdes af 24H Series. Løbet er første afdeling af serien i 2017.
 

Teamet stiller til start med to biler.

Start nr. 52 køres af de 5 erfarne kørere, Martin Sally, Peter Obel, Steffan Jusjong, Sune Marcussen og Mads Christensen, som alle har været til start netop på denne bane, og andre, flere gange. Alle 5 kørere har kørt en hel del løb i 24H series.

Start nr. 53 køres af Kenneth Løndal, Dennis Nymand, Michael Vesthave og Michael Skipper, som alle er nogle erfarne racer kørere - de ved godt alle 4 hvordan en bil skal styres rundt på en bane, og har alle adskillige podie placeringer i Youngtimer klassen.

Teamet rejser af sted i den kommende weekend, for at komme ned og lukke containeren op og få pakket det hele ud og bygget pit garagen op, som hele teamet stort set skal bo i under hele 24 timers løbet.

Begge biler vil først starte træning torsdag, hvor der også er kvalifikation og nat træning. Løbet skydes i gang fredag kl. 11.00 dansk tid.

Officiel træning, kvalifikationen, nattetræningen samt løbet kan følges alle 24 timer på Motors TV, på www.Radiolemans.com med kommentatorlyd, eller som live streaming video på www.24hseries.com/live.

Team Sally Racing
www.teamsally.dk


Læs mere om:
  • Dubai
  • 14/01/17 - Dubai - 24H Series
  •      ASETEK SIMSPORTS