Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Copenhagen Historic Grand Prix

Kørertilmeldingen til CHGP 2017 er nu åben

CHGP 
06/01/17 

CHGPFra årsskiftet begyndte kørertilmeldingen til Copenhagen Historic Grand Prix den 5.-6. august på Bellahøj Park, og frem til den 31. marts er der intet tilmeldingsgebyr*.
 

En uundværlig del af Copenhagen Historic Grand Prix er racerkørerne og deres imponerende racerbiler. De mere end 200 deltagende biler tiltrækker med rette i titusindvis af tilskuere og publikum til den særlige klassikerweekend i København.


(Foto: Ørgaard Foto)

Fra kørertilmeldingen åbnede, mandag den 2. januar, og frem til den 31. marts 2017, er der intet tilmeldingsgebyr, mens det i perioden 1. april til 30. juni koster 600 kr. at tilmelde sig Copenhagen Historic Grand Prix. Venter man til mellem den 1. juli til 15. juli med at tilmelde sig CHGP 2017 koster det 1.600 kr. i tilmeldelsesgebyr.

Tilmeldingen dækker én bil, én kører og én plads på 3 x 6 meter i Ryttergården samt, tilsvarende plads til en værkstedsbil. Ekstra plads i Ryttergården på 3 x 6 meter kan tilkøbes for 1.000 kr.


(Foto: Ørgaard Foto)

Som altid indeholder programmet til Copenhagen Historic Grand Prix mange historiske klasser hertil underholdningsklassen Royal Pro/Am, der køres både lørdag og søndag, samt flere opvisningsklasser med f.eks. motorcykler og andre historiske højdepunkter.


(Foto: Ørgaard Foto)

Derudover vil publikum også i 2017 kunne opleve moderne motorsport i form af Danish Thundersport Championship, der igen kører en fuld tællende mesterskabsafdeling.

COPENHAGEN HISTORIC GRAND PRIX

Thomas Wulff


Læs mere om:
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 06/08/17 - Bellahøj (Gadeløb) - CHGP
  •      ASETEK SIMSPORTS