Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Vicemester skifter til Prego Racing

Supertourisme 
03/01/17 

Team Prego Racing, der har adresse på Padborg Park og har Kent Bo Steffensen som teamchef, var med helt fremme i dansk motorsports superklasse i 2016-sæsonen med mesterkøreren Michel Nykjær og teamkammeraterne Martin Vedel Mortensen og Ole Petersen. De tre hastighedslystne repræsenterer også Prego Racing i 2017-sæsonen, og nu bliver en trio til en kvartet. Ny hurtig mand i teamet er vicemesteren fra OK MOBIL 1 Legend Car Cup, Tommy Laugesen.
 

- Vi er glade for at få Tommy med på holdet, og dermed bliver næste sæson en endnu større udfordring for Team Prego Racing, siger manden bag Danish SuperTourisme, Tom Pedersen.

Tommy Laugesen kæmpede med i toppen i den populære Legend-klasse i 2016 og sluttede på podiets næsthøjeste trin, og han rykker nu op i superklassen.

- Det er en stor chance for mig at komme til at køre i et topprofessionelt team, der allerede har en god erfaring med supertourisme-raceren, og det er et stærkt udgangspunkt for mig, siger Tommy Laugesen.

Han har allerede siddet i supertourisme-raceren, og han føler sig 100 procent tilpas i den.

- Så nu kan det kun gå for langsomt med at komme i gang med en ny sæson i OK MOBIL 1 DST, siger en Tommy Laugesen, der allerede nu ser frem til, at det grønne lys tænder på Padborg Park til foråret.

Og helt i stil med de øvrige i feltet har Tommy Laugesen ikke tænkt sig at holde sig tilbage, når hestekræfterne igen slippes løs i den klasse, der drøner mod en absolut topplacering på popularitets-ranglisten i dansk motorsport.

Dansk Supertourisme Turbo
www.supertourisme.dk


Læs mere om:
  • Tommy Laugesen
  •