Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

Classic Race Aarhus har rustet sig til fremtiden og konstitueret bestyrelsen

Classic Race
Aarhus 

30/12/16 

Fonden bag Nordeuropas bedste racefestival Classic Race Aarhus har konstitueret sig i bestyrelsen efter tidligere formand Niels Brøchners død fornylig.
Claus Søgaard Poulsen er ny formand for Classic Race Aarhus Fond der står bag den populære racefestival som i 2017 finder sted 19.-21. maj Ny næstformand er Jens Weinkouff Højmark. Bestyrelsen består desuden af Jørgen Bertelsen.
 

Claus Søgaard Poulsen har været med til at starte Classic Race Aarhus og har siddet som næstformand i bestyrelsen i syv år, han er dermed en formand, der kender den store raceorganisation rigtig godt.

- Som founder og næstformand gennem de første syv år, er det helt naturligt at fortsætte og påtage mig formandsposten og ansvaret efter vores tidligere formand Niels Brøchner, som døde 15. november i år, oplyser Claus Søgaard Poulsen.

Claus Søgaard Poulsen er blandt meget andet stifter af installationsvirksomheden Elcon, og er nu CEO for offshore virksomheden Scanel International.
Claus Søgaard Poulsens opgave bliver blandt andet at fokusere på vækst og optimere det overskud, som hvert år deles ud til velgørende formål ,der skaber bedre trafiksikkerhed for børn.

Jens Weinkouff Højmark, der nu er næstformand, har siddet i bestyrelsen siden 2013. Her har han været med til at sikre Classic Race Aarhus den markante vækst i antal gæster som racefestivalen har oplevet de seneste år.

- Jeg fortsætter af respekt for Niels Brøchners kæmpe indsats for Classic Race Aarhus og Aarhus by som sådan, men også for alle vores sponsorer og de flere end 700 frivillige, som bidrager med en uvurderlig indsats til gavn for Aarhus og børns trafiksikkerhed, som fonden bag Classic Race støtter, lyder det fra Jens Weinkouff Højmark, advokat og associeret partner hos DELACOUR.

Ifølge den nye formand så har bestyrelsen allerede lagt strategien for de kommende år.

- Vi skal jo hele tiden være på forkant for at sikre endnu flere spændende oplevelser for vores mange gæster. Det er vigtig, at vi udstikker kursen, og dermed sørger for fornyelse og vækst, som skal komme fra både indland og i særdeleshed fra udlandet, lyder det fra Claus Søgaard Poulsen.

Bestyrelsen i Classic Race Aarhus Fond ser nu sådan her ud:
Formand: Claus Søgaard Poulsen
Næstformand: Jens Weinkouff Højmark
Bestyrelsesmedlem: Jørgen Bertelsen

Classic Race Aarhus
Frederik Roland