Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Informationer fra Motorsporten.dk

Glædelig jul og godt nytår

Info 
23/12/16 

Læsere, annoncører og alle vore samarbejdspartnere ønskes af hele teamet bag Motorsporten.dk en rigtig glædelig jul samt et lykkebringende nytår.
 

Når man her i årets sidste måned tænker tilbage på sæsonen 2016, kan man stadig mærke stemningen fra de mange dejlige raceweekender, og der har uden tvivl været masser af dejlige oplevelser i den forgangne sæson.

Flere af de mange gode oplevelser håber vi også at kunne få lov til at opleve her i den kommende sæson 2017, hvor kalenderen er ved at få rettet de sidste krydser ind på plads, så også motorsportsplanerne i de små hjem kan blive justeret på plads.

Vi fra Motorsporten.dk takker alle vore trofaste læsere, annoncører og samarbejdspartnere, for året der gik og ser med spænding frem til endnu en fantastisk motorsportssæson, med masser af godt race i vente.

Glædelig jul og godt nytår

Teamet bag Motorsporten.dk

 ASETEK SIMSPORTS