Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Der er sat Turbo på 2017

Supertourisme 
22/12/16 

Når den nye sæson starter, bliver det med nye udfordringer for Andersen Motorsport.
Efter de seneste to sæsoner at have kørt DTC, rykker Martin Andersen nu over i DST (Danish Super Tourisme.)
 


(Foto: KCJ Foto)

Team opsætningen bliver ikke voldsomt meget anderledes end man kender det fra de sidste sæsoner, da teamet stadig vil være i eget telt med egen lastbil - præcis som i 2016.

På kører siden vil det også være præcis som det altid har været, nemlig med Martin bag rattet.

Martin har mange års erfaring fra både gokart og fra bilrace, hvor han har kørt både 1600 Challenge, Super Cup, DEC, Special Saloon, DTC og udenlandske langdistanceløb, og måske derfor er det da også en selvsikker ung mand der nu tager springet til endnu en ny klasse.

”Denne sæson bliver spændene, da vi har fået chancen for at deltage i DST - en klasse jeg syntes er spændende og en klasse med store muligheder. Derfor var jeg heller sen til at tage beslutningen om et klasse skifte, da 2016 gik mod enden, og 2017 kom på tegnebrættet.” Ordene komme fra en forventningsfuld Martin Andersen..

”Vi har kigget på DST siden den blev lanceret i Danmark, og det var da også kun et spørgsmål om hvad sponsorerne ville dengang, der gjorde at det blev DTC frem for DST. Det er jo dem der betaler, så må man jo lytte til deres ideer og ønsker” fortæller Ole Andersen med et smil på læben.


(Foto: Privatfoto)

På mekaniker og team siden er der ikke så meget nyt, da Ole Andersen fortsætter som teamchef, og flere af de mekanikere der var med sidste år fortsætter i teamet. Dog vil der her inden sæsonstart, og til sæsonen blive tilknyttet såvel mentaltræner / sportscoach og en der holder øje med den fysiske form.

”Jeg er glad for at kunne beholde folkene fra DTC tiden, da vi kender hinanden, og ved hvordan vi hver især arbejder. Det giver en helt speciel ro at have gode trofaste folk omkring sig, så skal jeg bare tænke på at køre bilen. Samarbejdet med min sportscoach ser jeg frem til, da jeg tror der er meget at hente ved at have ro i hovedet og have fokus på de ting der er vigtigt at have fokus på”

Som de sidste mange år, er der til den kommende sæson lavet aftale med Denner Photo om at tage billeder, til løb og arrangementer, så vi kan få vist hvad det er vi render og laver, og vores sponsorer kan få noget reklame for deres sponsorater.


(Foto: Privatfoto)

Som noget nyt til 2017 er der lavet aftale med Kim C. Jensen om at skrive pressemeddelelser før og efter hvert løb, samt at holde Facebook opdateret i løbet af weekenden. Kim har tidligere skrevet for os, og det var vi dengang rigtig glade for, så det er dejligt at han er tilbage.

Indtil åbningsløbet i DST, som er den sidste weekend i april, skal både bil og fysik gøres klar, så de timer der ikke bruges på værkstedet med bilen, bruges i træningscenteret hvor den fysiske form finpudses.

”Jeg vil være skarp i år. Selvom det er første år, er målsætningen en samlet top 3. Nogen vil måske sige det er urealistisk når det er første sæson, men jeg tror på det, og ved at jeg har de rette folk med mig, og bag mig til at kunne gøre det”

Alle vores fans, sponsorer og samarbejdspartnere ønskes en glædelig jul samt et godt nytår.

- Andersen Motorsport Presse


Læs mere om:
  • Martin Andersen
  •