Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Morten Dons indleder samarbejde med Alexander Lynggaard

Diverse 
15/12/16 

Struers stjerne på motorsportshimlen, Morten Dons, som planlægger sin Le Mans-debut i 2017, har indgået samarbejde med det unge, københavnske smykkebrand, ALEXANDER LYNGGAARD CPH. Samarbejdet skal sikre øget eksponering af det unge smykkemærke i ind- og udland.
 

- Jeg er glad og stolt af at have indgået et samarbejde med Alexander Lynggaard og hans brand. Vi kan drage paralleller mellem hinandens liv og karrierer på mange forskellige områder, og samtidig synes jeg at Alexander har gang i nogle virkeligt fede designs, som jeg glæder mig til at vise frem på mine rejser rundt i verden.

Motorsportens verden har altid fascineret den københavnske smykkedesigner, der med samarbejdet nu kommer helt tæt på livet i motorsport på topniveau:

- Tankerne bag ALEXANDER LYNGGAARD CPH er at man skal turde gå efter sine drømme og at de positive energier fra smykkerne vil hjælpe med at gøre ens drømme til virkelighed. Vi kan identificere os selv med Morten da han er en elitesportsudøver der er villig til at gøre dét ekstra for at nå sin ultimative drøm om at køre Le Mans 2017, og det vil vi selvfølgelig gerne være en del af.

- Vi forventer at Morten gør det godt i den Europæiske Le Mans Serie og at han kvalificerer sig til Le Mans 2017. Vi er ikke i tvivl om at Morten vil være en fantastisk ambassadør for vores brand og vi glæder os meget til samarbejdet.

www.mortendons.com


Læs mere om:
  • Morten Dons
  •