Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Lamborghini Super Trofeo

Ungt talent skal teste Lamborghini - ja faktisk to talenter

Lamborghini
Super Trofeo 

11/12/16 

Der findes mange kørere der vinder motorløb. Man kan risikere at de elektroniske medier nævner dem. Men talenterne, nej. Et par de talenter der er på vej er bl.a. Cato Poulsen og Patrik Matthiesen.

 

Cato Poulsen især har gjort en del væsen af sig med bl.a. at vinde Formula Gulf mesterskabet der blev kørt i de forenede arabiske emirater tidligere på året. Dernæst fulgte en test i England hvor han bl.a. var med som udviklingskører for den kommende Formel 5 klasse. Men nu sker oven i de tilbud som den seriøse og også ambitiøse unge knægt med mellemrum får.

Han har tidligere kørt en Formel 3 på Valencia banen, og nu har fået tilbud om at også at teste en Lamborghini Huracan på Circuit de Catalunya ved Barcelona. På mandag åbnes der for de mange cylindre i bilen og han begiver sig ud på banen for at vise folkene fra Leipert Motorsport hvad han kan.

Patrik Matthiesen er kendt i motorsportskredse men heller ikke her er der ret mange ude i landet der kender køreren. Patrik i denne sæson kørt Formula 4 i England. Med egne ord mest for at lære og gøre sig klar til større biler - med tag på. Alligevel sluttede han i top 10..

Ginetta G40 modellen har Patrik allerede stiftet bekendtskab med i 2015 sæsonen, og nu er det så blevet en tid til en test i det spanske sammen Cato Poulsen.

Begge de unge kørere er en del af DASUs talentudvikling og får herigennem en del basisviden puttet under huden, men kommer også i udfordrende situationer hvor der både skal handles individuelt og sammen.

Nu er det så blot at vente på beretningen fra de to køreres oplevelser i det spanske. Next Generation er på vej...

Dons

Læs mere om:
  • Cato Poulsen
  • Patrik Matthiesen
  • Cato Poulsen viser storform i motorsportens højborg England
  •