Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Lamborghini Super Trofeo

Dennis Lind vinder Lamborghini World Final i Valencia

Lamborghini
Super Trofeo 

10/12/16 

Dennis Lind har vundet Lamborghini’s World Final, som foregik på Ricardo Tormo banen i Valencia den 2. – 4. december 2016.
Den 23-årige dansker kørte for teamet Raton Racing og kan nu kalde sig både europæisk –og verdensmester i serien Lamborghini Blancpain Super Trofeo i PRO kategorien.
 


(Foto: Lamborghini)

Trods voldsomt regnvejr formået han i de sidste minutter at tage føringen ved, at overhale Loris Spinelli og holde første pladsen bag en saftey car til målet var nået. Det var den unge køres debut i den prestigefyldte mærkeklasse for Huracán LP 620-2 og alligevel vandt han det hele.

Verdens finalen i Valencia markerede afslutningen på en vellykket sæson for Lamborghini Blancpain Super Trofeo, der satte en rekord med 50 biler på banen i juli på Spa-Francorchamps banen.


(Foto: Lamborghini)

Kommentar fra Dennis Lind
”Dette var virkelig en god afslutning på denne sæson. På trods af at løbet i Valencia var vanskeligt og jeg måtte kæmpe meget hårdt, formåede jeg at erobre både den europæiske titel og vinde verdens finalen.

Jeg vil gerne takke Lamborghini og Raton Racing teamet som har gjort et stort stykke arbejde i løbet af året og som gjorde det muligt for mig at opnå dette resultat.”

Lamborghini Copenhagen


Læs mere om:
  • Dennis Lind
  •