Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Copenhagen Historic Grand Prix

Billetsalget til CHGP 2017 begynder i dag

CHGP 
01/12/16 

CHGPDet er efterhånden blevet en tradition, at Copenhagen Historic Grand Prix den første kalenderdag i julemåneden, åbner for billetsalget til Hovedstadens storslåede klassiske motorsportsbegivenhed, der venter i weekenden den 5.-6. august 2017.
Sammenlignet med 2016 er billetpriserne fastholdt på samme niveau.
 

Billetpriser* i forsalg til CHGP 2017:
Endagsbillet: 275 kr.
Weekendbillet: 450 kr.
Tribune tillægsbillet: 150 kr.
* plus evt. gebyr til billetlugen.

Billetter kan købes via billetlugen fra 1. december: www.billetlugen.dk eller link via løbets hjemmeside www.chgp.dk.


(Foto: Jens Ørgaard Jensen)

Siden København i kulturåret 1996 første gang lagde asfalt til Copenhagen Historic Grand Prix har de mange klassiske racerklasser, og det prestigefyldte Royal Pro-Am-løb, udviklet sig til et tilløbsstykke for alle aldersgrupper, og CHGP er en unik mulighed for, ikke kun borgerne i København, men hele Danmarks befolkning, at opleve både historisk og moderne motorsport i rammer, der også omfatter et stort børne- og familieområde med sjove aktiviteter samt stand- og biludstilling.

Foruden de historiske klasser og specielarrangeret opvisningsløb, vil publikum også til næste års Copenhagen Historic Grand Prix, igen kunne opleve moderne motorsport i form af Danish Thundersport Championship, som i de seneste to år med stor succes, har kørt en fuld tællende mesterskabsafdeling i forbindelse med CHGP.

Det er også blevet en tradition, at Copenhagen Historic Grand Prix er samlingspunkt for de bedste danske racerstjerner, der i weekenden både deltager i opvisningsløb samt velgørenhedsarrangementet Race for Riget, hvor publikum har mulighed for at købe en passagertur rundt på Bellahøj Park ved siden af en racerkører.

Foruden CHGP-ambassadør Tom Kristensen og flere andre professionelle racerkørere vil 2017-begivenheden få besøg af de nykårede verdensmestre, Marco Sørensen og Nicki Thiim, der netop har vundet FIA WEC med Aston Martin Young Driver AMR. Dertil har CHGP-organisationen også påbegyndt arbejdet med at bringe vinderbilen til København, således at gæster og tilskuere kan studere og opleve den smukke Aston Martin racer tæt på. Henover CHGP-weekenden vil mærkets VM-titler også blive markeret med et eksklusivt Aston Martin opvisningsløb for flere særlige Aston Martin modeller.

Copenhagen Historic Grand Prix
www.chgp.dk

Thomas Wulff


Læs mere om:
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 06/08/17 - Bellahøj (Gadeløb) - CHGP
  • 06/08/17 - Bellahøj (Gadeløb) - DTC
  •      ASETEK SIMSPORTS