Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Nervepirrende start for Kvick & Co

Rally 
26/11/16 

- det begyndte med en "Catwalk"
Jeannette Kvick og Christine Giampaoli havde set frem til stille og roligt at rulle deres Mavisa Sport Total Peugeot 208 R2 over startrampen i det andalusiske Rally Ciudad de Pozoblanco i Cordoba-provinsen.
I stedet fik de yderst nervepirrende start med en gåtur over startrampen. Bilen måtte de undvære, for mens de holdt linet op i køen før den officielle start gik bilen i stå, koblingen satte sig fast og begyndte at lugte - noget var helt galt.
 

KLOKKEN 17:24
Forinden havde Jeannette Kvick rapporteret om indtrykket af hendes og Christine Giampaolis notekørsel på rallyets meget hurtige, ujævne, glatte og udfordrende grusprøver, som vil kræve 100 procent koncentration.

- Det har regnet hele dagen og temperaturen er mellem fem og ti grader. Målet er at rykke os på alle punkter, og vi har en god mavefornemmelse, og ser frem til at have en sjov lørdag, fastslog Kvick - og tilføjede:
- Starten er lidt sær. Vi skal bruge omkring halvanden time på at blive præsenteret ved startrampen i Pozoblanco, inden vi kan køre bilen i parc fermé før starten lørdag morgen. Det positive er så, at byen myldrer med rallyentusiaster. Vi var selv tilskuere til eftermiddagens shake down-test, men alligevel blev vi ustandseligt stoppet, hilst på, fotograferet og bed om autografer.

KLOKKEN 20:17
Men ikke længe efter vendte situationen til det værre. Pigerne fik besked på at skubbe deres bil over startrampen og et stykke forbi denne, før de måtte lade andre røre bilen. De endte med at lade bilen stå, tage den til fods over startrampen, mens tilskuerne heppede, klappede og ønskede dem held og lykke.

KLOKKEN 23:03
Først da alle andre i feltet var kørt over startrampen, kunne servicepigerne fra Dream2Race begyndte at arbejde på at få bilen gjort fit for fight. Situationen var da uafklaret.

KLOKKEN 00:54
Christine og Jeannette skal stille til start klokken 08:21, så¨indtil da kan der arbejdes med at få bilen klar. Det regner i stride strømme, så spørgsmålet har meldt sig: Vil det lykkes rallyet at gennemføre alle løbets hastighedsprøver.

KLOKKEN 04:30
Såfremt det lykkes de spanske servicepiger at fikse rallybilen, vil denne være dækket ind af kompetente folk med kvalificeret ”fodtøj“ til pigernes Peugeot 208 R2. Anført af de erfarne dækspecialister Alberto de San Antonio og José Martinez ”Torcua“ forsyner Tire Motorsport bilerne fra Mavisa Sport Total med dæk fra Hankook. Tire Motorsport udgør sammen med Mavisa Sport og det spanske FMC-UCAV Racing Engineering platformen for det ambitiøse all female Dream2Race team med Christine Giampaoli og Jeannette Kvick i centrum.

KLOKKEN 06:53
Der arbejdes på bilen. Endnu ingen 100 pct. afklaring med hensyn til restart. Kører og co-driver står klar.

Jeannette Kvick/Dream2Race

Specialpress
Morten Dam


Læs mere om:
  • Jeannette Kvick
  •