Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Go Kart

Christian Lundgaard tæt på podiet ved VM

Go Kart 
22/11/16 

I den forgangne uge, blev der kørt VM på Bahrain International kartingbane.
Christian Lundgaard deltog for sit Italienske Team, anført af Formel 1 stjernen Daniel Ricciardo, som selv var tilstede for at hjælpe og bakke op.
 

Tidtagning, kval-heats samt prefinalen blev kørt med maksimalt udbytte og da finalen skulle starte, holdt Christian på yderbanen i 4. række, som i øvrigt samtlige øvrige sessioner også havde budt på.


Kører præsentation

Allerede efter få omgange, havde Christian kørt sig op gennem feltet, og midt i finalen var han parat til at angribe den førende Pedro Hiltbrand. Desværre begyndte motoren at miste kraft, og situationen ændrede sig fra angreb til damage-control.

Da der manglede 2 omgange, kæmpede han stadig om podiepladsen, men blev desværre ramt bagfra af en konkurrent, og blev spundet rundt med 125 km/t.

En uheldig afslutning, og selvom synderen var hurtig til at undskylde, ændrede det ikke ved, at løbet var ovre for Christian.


Gerhard Berger, Tom Kristensen, Christian Lundgaard og Daniel Ricciardo

Red Bull Formel 1 kører Daniel Ricciardo, samt mangedobbelte Le Mans vinder Tom Kristensen sad på tribunen og heppede på Christian, og der var ingen tvivl om, at Christian leverede det absolut bedste show, med adskillige flotte overhalinger samt speed der kunne have givet et verdensmesterskab, hvis marginalerne havde været tilstede.

Der var ros og skulderklap straks efter finalen, og de mange henvendelser efterfølgende, viser at Christian Lundgaard er blevet et stort navn i International Karting.

Efter løbet, rejste Christian mod Singapore, hvor han skal køre opvisningsløb sammen med andre topnavne i kart sporten.


Christian Lundgaard og Daniel Ricciardo

Sjov note:
Desværre kunne lykketallet 8 ikke holde helt hjem, selv om Christian havde fået tildelt start N#8, startede N#8 i alle kval heats, startede N#8 i både prefinale samt finale, alt sammen tilfældigheder, sluttede han dog ikke på placering N#8.


Nicki Thiim, Christian Lundgaard og Marco Sørensen

Den uheldige afslutning kan ses her: facebook.com/304213919679872/videos/904154253019166/
Daniel Ricciardo efter løbet: facebook.com/DanielRicciardo/videos/1266576040070050/
Resultater: cikfia.com/competitions/cik-calendar/2016/bahrain/ok/results.html

Lundgaard Racing


Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  •      ASETEK SIMSPORTS