Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Nordjysk supertalent skriver kontrakt med Mesterteam i DTC

DTC 
18/11/16 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDen 19-årige racerkører Lasse Sørensen fra Guldbæk, Nordjylland, har skrevet kontrakt med Team Flexlease.nu i DTC, for sæsonen 2017. Team Flexlease.nu vandt mesterskabet i DTC i 2016, så forventningerne er sat høje for 2017 sæsonen.
 

"Jeg er sikker på, at jeg kan være med helt i fremme hvor det er sjovt, og min målsætning ligger klar - Jeg skal være med i toppen af mesterskabet" udtaler den unge nordjyde Lasse Sørensen.

Lasse Sørensen viste ved DM-Finalen på Jyllandsringen, at han bestemt er kandidat til at vinde mesterskabet 2017, da han i Race 2 vandt foran navne som, Jan Magnussen og Casper Elgaard.

Udover at blive en del af et stærkt team (Team Flexlease.nu), får Lasse også hjælp af Danmarks første Le Mans vinder John Nielsen, som er Teamchef for Team Flexlease.nu. John Nielsen udtaler; "Lasse har vist kæmpe potentiale lige siden første gang han sad i en DTC racer. Derfor valgte vi at teste ham, tilbage i sidste måned, i en af vores biler. Her leverede han et suverænt stykke arbejde. Lasse har alderen med sig, og er bestemt en af de største talenter vi har i Danmark lige nu".


Teamchef John Nielsen, Lasse Sørensen og Teamejer, Martin Fredriksen

Lasse Sørensen er en del af Dansk Automobil Sports Unions og Team Danmark elite trup, og optaget i Team Danmark som supertalent. Han er tidligere Fransk Formel 4 mester. I 2013 blev han kåret som Dansk Banesports talent. Dertil er han lillebror til Aston Martin fabrikskører Marco Sørensen.

Team Sørensen


Læs mere om:
  • Lasse L. Sørensen
  •