Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Kasper Nyman og Steen Bøgelund til Rally Denmark

DM Rally 
20/10/16 

Når rally-eliten i Danmark mødes med deltagere fra Holland, Norge, Sverige og Tyskland til finalen for DM6 for rally ved Ans d. 21-22 oktober 2016, bliver det med deltagelse af Kasper Nyman og Steen Bøgelund i deres lynhurtige og potente Skoda R2, med start nr. 21 på siden.
 

Teamet har testet bilen ved Rallysprint i Fårvang, Rally Silkeborg og Kasper har desuden deltaget ved DM 5 i Roskilde for en måned siden, siden Roskilde er der foretaget diverse ændringer mv. på bilen bla. med ny opsætning af undervognen.

Holdet deltager i det skrappe og største felt i DM sammenhæng i klasse 4, tunede biler op til 1600ccm.

I Silkeborg løb teamet med en klassesejr, i Roskilde kneb det lidt med at følge med i toppen af klassen, med de nye opdateringer håber teamet at kunne blande sig i toppen af klassen.

Løbet starter kl. 07.00 fredag morgen hvor deltagerne kører prøverne igennem og udarbejder noter af vejforløb osv. som bruges i selve konkurrencen, når løbet afvikles i området omkring Bjerringbro og øst for Silkeborg.

Første etape af løbet køres fredag aften, hvor første deltager kører ud på ruten fra Ans med start på 1. prøve kl. 18.50 herefter køres 4 prøver i mørke inden etapemål kl. 22.30.

Anden etage køres lørdag med start for 1. bil kl. 08.00 hvorefter der køres 10 prøver inden mål lørdag eftermiddag kl. 17.00

I alt byder løbet på ca. 550km, heraf 167km hastighedsprøver fordelt på i alt 14 prøver.

For publikum bliver der masse af race og mange spændende biler at følge bla. Skoda Fabia R5 og R2, Citroen DS3 R5, Ford Fiesta R5, Mitsubitsi, Subaru, Toyota Celica, VW Polo S2000. På nettet samt på service pladsen og ved rallycentrum kan købes info-poser med informationer med prøveområder, tider mv.

Vi håber at se rigtig mange på prøverne og på service pladsen, har du ikke mulighed for at deltage ved løbet kan dette følges på www.rallyresult.dk, www.rallyinfo.dk eller på løbets hjemmeside www.rallydenmark.dk

God fornøjelse

Kasper Nyman/Steen Bøgelund


Læs mere om:
  • Ans
  • 22/10/16 - Ans - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: