Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Kører information

Sponsorjagten er genoptaget

Kører info 
18/10/16 

Efteråret er ved at få sit tag i Danmark, og de sidste mesterskaber er ved at blive afgjort. Nu er det tid til afslapning indtil 2017-sæsonen nærmer sig … eller hvad?
 

Med mindre man er økonomisk velfunderet skal der findes sponsorer som vil støtte op om de sportslige ambitioner i den kommende sæson. Nogle eksisterende sponsorer vil sikkert fortsætte samarbejdet, men der skal med garanti også findes nye, så næste sæson giver bedre muligheder for store resultater.

SponsorCamp blev afholdt for første gang i januar måned og var en succes - denne gang afholdes seminaret den 5. november, så der er bedre mulighed for at bruge de værktøjer som bliver givet på dagen.

Ligesom sidst bliver SponsorCamp en blanding af medietræning, sponsorsøgning og den mentale tilgang til sponsorarbejdet, og det er samme tre undervisere som denne gang glæder sig til at bygge endnu mere viden på deltagerne.

- Det vil altid være en hård kamp at skulle finde sponsorer. Derfor har vi også udvidet arrangementet med to timer, så der er plads til mere indhold og flere workshops, så man kan gå hjem med fornyet viden og inspiration til sin sponsorjagt, fortæller Tommy Schröter, motorsportscoach og initiativtager til SponsorCamp.

Til at give et friskt pust af inspiration og motivation til at komme i gang med sponsorarbejdet er Jan Jespersen igen klar med sin egen karriere som udgangspunkt til en snak om at opspore potentielle virksomheder og hvordan man serverer relevant og sælgende forslag til virksomhederne.

Medietræningen bliver også i denne omgang håndteret af Claus Elgaard, der med sin fortid som studievært og sportsjournalist på blandt andet TV2 vil formidle sin viden om hvordan man optræder professionelt - både over for journalister såvel som når man træder ind ad døren til en potentiel sponsor.

SponsorCamp bliver denne gang afholdt på Tronsøskolen i Grindsted, 5. november. Arrangementet varer fra kl. 10 til 17 og koster kr. 1.200,- excl. moms pr. person.

Læs mere om SponsorCamp på www.tommyschroter.dk/shop/sponsorcamp-2016

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Tommy Schröter
  •      ASETEK SIMSPORTS