Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Jan Petersen - JP Racing er klar til rally i Ans

DM Rally 
18/10/16 

Jan Petersen fra Stoholm ved Viborg er klar til sin til dato største udfordring når han stiller op til finaleløbet i DM serien i rally 21 – 22 oktober i Ans.
Jan Petersen og codriver Finn Thomsen kørte et 60 km minirally sammen for 14 dage siden og det var første gang Jan kørte i bilen, første gang Jan og Finn kørte sammen og første gang Jan kørte efter de noter man kører efter i dag.
 

Det var en god oplevelse for os begge, men dette løb kan ikke sammenlignes med det sidste siger Jan Petersen ” vi skal køre næsten tre gange så langt som sidste gang og så skal vi køre de fire første prøver i mørke, en disciplin jeg ikke rigtig har prøvet før”


Selvom Jan Petersen er tæt på at være på hjemmebane, regner han ikke med at det hjælper ham, når først mørket falder på i Jylland
(Foto: Post)

”Vi har allerede et godt samarbejde i bilen og ser frem til løbet, selvom prøver i mørke er svære, selv for garvede rallykørere. En positiv ting er dog at vi har fået enorm god respons fra det lille løb vi kørte for 14 dage siden, både fra publikum, men også fra lokalsamfundet”

Løbet i Ans kommer til at byde på 165 km hastighedsprøver fordelt på 14 hastighedsprøver.

Holdet kører om Danmarksmesterskabet for 4WD biler, men har ingen ambitioner om en topplacering.


Teamet kører løbet som test og træning til 2017 sæsonen hvor vi håber at være til stede hele året
(Foto: FPLUS.DK)

Vi kører løbet som test og træning til 2017 sæsonen hvor vi håber at være til stede hele året og specielt mørke afsnitte vil udfordre os en del, men også det faktum at det er efterår med mange lumske passager ved skovstrækninger m.m. gør at vi skal holde tungen lige i munden fra start.

Vi håber på mange besøg ved vores lille team i løbet af weekenden.

Flere informationer på løbets hjemmeside www.rallydenmark.dk

Følg Online resultater fra løbet på rallyresult.dk.

JP RACING


Læs mere om:
  • Finn Thomsen
  • Jan Petersen
  • Ans
  • 22/10/16 - Ans - DM Rally
  •