Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Bjerrum overalt

Rally 
16/10/16 

Undtaget som den generelle vinder til Bjerrums Efterårsrally, et tilbagevendende rally-sprint event i Struers industriområde. Løbets sponsor og rally centrum var Bjerrum Biler, og Lars (Bjerrum Motorsport), deltog selv i dette sprint med sin potente Ford Puma Kit Car.
 

Løbet foregik lørdag efter middag, vejret var ikke værd at skrive hjem om, regn-regn og atter regn, så den fine rundbane var glat, meget glat…..

Det fik Lars at mærke allerede i første sving i første heat, her snurrede han rundt med et tidstab på cirka 10 sekunder, sidenhen bøvlede han med dug på forruden, svært at køre optimalt med lav sigtbarhed, så Lars bruge tid, kræfter og energi på, at give de med-kørende sponsorer en oplevelse i codriver sædet.

Til det sidste heat var det meste af duggen på forruden reduceret til minimal, her kørte Lars også den generelt anden hurtigste tid, men vinderen i dette heat og i det generelle klassement blev Jan Jacobsen/Holstebro i Opel Corsa OPC, han blev løbets regn konge i Struer industri kvarter denne weekend. Ind som samlet 2’er på dagen kom en anden Holstebro kører, Jens Kristian Jensen i Peugeot 106 Kitcar, så stort tillykke til Holstebro klanen med de to første podie placeringer.

Dårligt vejr eller ej, løbets 22 deltagere kan godt gøre sig klar til en gentagelse af løbet i 2017, her må det gerne blive tørvejr, de er sjovest for alle implicerede parter.

Allan POST


Læs mere om:
  • Lars Bjerrum
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: