Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Sidste heat punkterede Gulddrømmene

Rally 
17/10/16 

Det var realistisk at gå efter øverste podieplads i Yokohama Mesterskabet Øst, prøven var i Nykøbing Falsters industriområde, desværre var den noget amputeret, ’kødet’ på prøven var væk, men afgørelsen skulle så afgøres på den nuværende udgave, det var et faktum!
 

Jørgen Hansen/Fjenneslev havde klargjort sin lynhurtige Porsche 997 GT3 så optimalt som muligt til denne fjerde og sidste afdeling, med codriver Winnie Hansen/Brønshøj ligeså mentalt klar til opgaven som Jørgen, og service gutterne Morten og Helge var også ’spændt op til lir’.

Vejret var vådt og prøven glat det meste af dagen, dog tørrede det op til sidste heat, men til udendørs sport skal man være forberedt på ustabilt vejrlig.

Først heat var ikke så godt, men det var Jørgen forberedt på, og for at vinde mesterskabet skulle Johnny og hans hurtige BMW M3 have baghjul, desværre kørte Johnny en febertid i første heat, nu var Jørgen og Winnie kørt bagud med 7 ’pinde’, men intet er afgjort før målstregen er passeret i det sidste kørte heat.

I heat 2 og 3 var Jørgen og Winnie helt med, både i klassen og generelt, det gav humør og en afslappet stemning i ’Porsche’ teltet, nu skulle det så afgøres i sidste heat.

Jørgens ’talking corner’:
’Jeg vidste at der skulle køres super optimalt i det sidste heat, prøven var tørret godt op, nu skulle Porschen have gas. Desværre punkterede vi i sidste heat, med en max tid til følge, vi ville hellere have afgjort det i ægte race til sidste afgørende kørte meter.

’At det så var fordi, at det var et baghjul som var gået løs , så sporstangen havde" drejet " en spån af fælgen så luften løb ud, det mundede så ud i en max tid , det skal så lige indskydes, at hjulet var spændt’ !! Men stort tillykke til Johnny, hans bil og hans team, Johnny har været hurtig hele året, hatten af for denne præstation, han har virkelig leveret i 2016.

-nu bliver det hele så nulstillet til Yokohama Finalen i Fredericia, på en helt ny prøve. Spændende om denne prøve passer lille Jørgen og Porschen, og hvordan bliver vejret først i november, men Jørgen og teamet er klar til opgaven, her må det gerne blive afgjort uden punkteringer og dumme afkørsler…

Allan POST


Læs mere om:
  • Jørgen 'Gamle' Hansen
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: