Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Audi Sport TT Cup

Godt udgangspunkt for Nicklas Nielsen og Patrick Egsgaard

Audi Sport TT Cup 
15/10/16 

til sæsonens to sidste løb
Ved den store finale for DTM på Hockenheimring, køres også de to sidste løb i sæsonen for Audi Sport TT Cup. Mens Patrick Egsgaard næsten ikke har nogen chance i kampen om de tre første pladser i mesterskabet, har Nicklas Nielsen en legitim chance for at opnå tredje pladsen i mesterskabet.
 

En godt grundlag blev leveret af den regerende rookie mester i ADAC Formel 4 før næstsidste løb lørdag eftermiddag. Her starter Nicklas Nielsen fra forreste række i anden startposition. Ved løbet søndag vil han starte angrebet fra 5. startposition.


Nicklas Nielsen
(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

"Ærgerligt, at det ikke var nok til forreste position til lørdagens løb, men anden position er også et godt udgangspunkt. Dette vil blive lidt mere vanskeligt i det sidste løb på søndag. Jeg vil kæmpe!" siger Nicklas Nielsen efter kvalifikationen.

Patrick Egsgaard var mindre tilfreds med 12. startposition til sæsonens sidste to løb: "Jeg ville gerne have opnået mere ved den sidste løbsweekend. Det bliver bestemt ikke let at komme frem fra 12. position. Ikke desto mindre vil jeg afslutte løbet i top 10!", siger Patrick Egsgaard.


Patrick Egsgaard
(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

De to danske kørere får støtte af deres landsmand Flemming Haslund. Journalisten fra bilzonen.dk starter som gæste-kører ved finalen i Audi Sport TT Cup. Efter sine første omgange i Audi Sport TT var Haslund meget begejstret: "Det er helt fantastisk. Bilen er bare sjov! Men man skal være forsigtig og får baghjulene op til den rette temperatur og der har man brug for mindst 5 omgange. Mit mål er naturligvis at komme på gæste kørernes mesterskabs podie, men de andre gæste-kørere har haft mere erfaring i racerbiler, end mig ... vi får se. Og selvfølgelig ønsker jeg Nicklas Nielsen og Patrick Egsgaard et godt løb og et godt resultat!"


Danish Dynamite - Patrick Egsgaard, Nicklas Nielsen og Flemming Haslund
(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Joonas Lappalainen starter fra pole i første løb, mens Dennis Marschall tager teten ved søndagens løb.

Sæsonens næstsidste løb startes kl. 16:10, og det sidste løb starter søndag kl. 09:10.

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Nicklas Nielsen
  • Patrick Egsgaard
  • Hockenheim
  • 16/10/16 - Hockenheim - Audi Sport TT Cup
  •