Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

22 biler klar til efterårs rally i Struer

Rally 
14/10/16 

Bjerrum Efterårs rally køres på bane i Struers vestlige industrikvartet på lørdag
22 biler er til start når Struer & Omegns Motor Sport lørdag eftermiddag afvikler Bjerrum Efterårs Rally på en rundbane i Struers industrikvarter. Arrangementet afvikles efter reglerne for klubrally, men da det køres på en rundbane er det som et slags rallysprint.
 

Det første rally arrangement i Struer var i det tidlige forår, hvor en rallyprøve ved Vejrum var rammen om en test for primært de mandskaber, der skulle afprøve materialet inden DM sæsonen i rally startede.

Nu afvikler klubben så et efterårs rally arrangement, hvor man forsøger at brede tilbuddet lidt mere ud. Denne gang bydes der på en rundbane inde i Struers industrikvarter.

Da man søndag opgjorde tilmeldingerne kunne man konstatere at 22 biler vil være med på lørdag kl. 14.30 når deltagerne sendes ud på rundbanen ved Bødkervej.

Mange af de lokale rallykører er tilmeldt rallyet på lørdag. Således er Lars Bjerrum naturligvis selv til start i sin Ford Puma. Lars Bjerrum er en af hovedinitiativtagerne til arrangementet. Han glæder sig til at vise hjemmepublikummet hvor stærkt han kan køre i Pumaen. Han har også noget at leve op til. Da Bjerrum Efterårsrally blev afviklet sidste år, var det først gang rallyet blev afviklet, og selv om Lars Bjerrum lagde værksted til som rally centrum og dermed også var vært, var han ubeskeden nok til at vinde rallyet.

De to der var tættest på at udfordre Lars Bjerrum sidste år er til start igen i år. Carsten Jensen fra Tvis kommer i sin Renault Clio R3T og som førende i DM rally må han påtage sig rollen som første udfordrer. Bilen er en nyere udgave end den Renault Clio han deltog med sidste år. En anden udfordrer er Jan Jacobsen fra Holstebro i en Opel Corsa OPC. Også Jan Jacobsen har skiftet bilen siden sidste sæson. Begge de to Holstebro kører var samlet 13 sekunder langsommere en Lars Bjerrum. Nu kender de banen, så mon ikke Lars Bjerrum bliver udfordret.

Der er mindst 4 andre, der også forventes at køre godt til. Struer klubbens egen Jens Chr. Pilgaard kommer i en hurtig Ford Fiesta R2. Også de to klubrally eksperter Henrik Iversen, Ikast i en Opel Kadett og Michael Kirkeby fra Ringkøbing i en Opel Manta har hurtige biler. Endelig kommer sidste års vinder af klasse for små biler: Jens Kristian Jensen fra Holste-bro i en lynhurtig Peugeot 106 Kit Car.

Centrum for arrangementet bliver hos Bjerrum Biler på Bødkervej i Struer. Første bil sen-des ud på banen kl. 14.30 og der køres 4 heat med 45 minutters mellemrum. Et kort over banen samt en liste med alle deltagere kan ses på Struer & Omegns Motor Sports hjem-meside: www.soms.dk

Serviceområdet for bilerne bliver lige syd for Bødkervej.

Under alle omstændigheder bliver der noget at se på for tilskuerne.

Resultaterne for løbet bliver løbende opdateret på www.soms.dk

Struer & Omegns Motor Sport


Læs mere om:
  • Lars Bjerrum
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: