Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

FDM sport

Voetmann - Finaleløbet Jyllandsringen

FDM sport 
13/10/16 

Årets sidste løb skulle foregå på Jyllandsringen.
Niklas havde en mulighed for en plads podiet i det samlede regnskab, hvis alt flaskede sig.
Træning og tidtagning gik fint, med den sædvanlige plads i toppen af feltet.
Så forhåbningerne til weekenden steg en anelse.
 

Da 1. heat blev sat i gang var Niklas hurtig oppe på 3. tredje pladsen, hvor han lå og lurede i nogle omgange, havde været forbi en enkelt gang, men måtte se sig passeret igen, men anden gang han gik forbi holdt han placeringen, men desværre på vej ud af hesteskoen skrider bilen og Niklas må en tur på græs. Det i sig selv var ikke det værste der kunne ske, men man havde placeret et sandfang et stykke inde og det endte Niklas desværre i, så der forsvandt chancen for en podieplacering.

2. heat skulle starte fra en sidste plads og i det skarpe felt er det uhyre svært at køre sig op i toppen, hvilket heller ikke var muligt. Afslutningen blev desværre ikke som Niklas havde sigtet på, men sidste del af sæsonen har alligevel budt på en positiv afslutning.

Niklas er blevet kontaktet og tilbudt at køre Formel 4 i 2017 her i Danmark. Vel at mærke i et af de førende teams. Denne mulighed kræver selvfølgelig endnu mere økonomi, men vi arbejder på at kunne udnytte muligheden..
Mere om dette senere.

Endnu en sæson hvor Niklas har lært ekstremt meget og igen har vist at han hører til i toppen af dansk motorsport.

#46
#Voetmann Racing


Læs mere om:
  • Niklas Voetmann
  • Jyllandsringen
  • 25/09/16 - Jyllandsringen - FDM sport
  •      ASETEK SIMSPORTS